4 divatos és hasznos kiegészítő munkához, ha folyamatosan mozgásban vagy

4 divatos és hasznos kiegészítő munkához, ha folyamatosan mozgásban vagy

Miközben nyitnak a teraszok és lassan, de biztosan megérkezik a jó idő, mind többen és többen kezdenek ezután visszatérni régi, állandóan mozgalmas életükhöz. Jönnek a meetingek, előadások, összejövetelek, és sokan a kávézók teraszait, a parkokat, a vízpartot választják ezt követően home officenak. Az LG most összegyűjtötte, mire lesz szükségünk, hogy ebben a mozgalmas időszakban is profik maradjunk.

Dekoratív hidratálás

Egy felnőtt ember testtömegének nagyjából 60 százaléka víz, és bár a mai napig állandó vita zajlik arról, hogy mennyi folyadékot kellene ideális esetben elfogyasztanunk, az biztos, hogy a mennyiségi és első osztályú vízfogyasztásra kívánatos törekednünk. Új palackok vásárlása helyett célravezető beszereznünk egy környezetbarát, BPA-mentes műanyagból, üvegből vagy rozsdamentes acélból készült kulacsot, ami hű társunk lehet a mindennapokban. Válasszunk olyan terméket, melyet bárhol, bármilyen környezetben – akár ügyfelek előtt, munka közben is – örömest előveszünk.

Könnyed, pedig sebes munkaeszköz

Azok, akik állandóan mozgásban vannak, korrekten tudják, milyen érzés egész nap egy nehéz táskát cipelni a vállukon, vagy felpattanni egy kávézó asztalától, amikor az egész napos munka megmentéséhez rögvest áramforrásra van szükség. Nekik kedveznek a most hazánkba érkező LG gram laptopok, amelyek alig 1 kg-os súlyát még a Guinness-világrekordok közt is elismerik: az árucikk-csoport tagja a kereskedelmi forgalomban kapható legkönnyebb 16”-os laptop is Az jó megjelenésű, 17, 16 és 14 hüvelykes eszközökön akár 22 órán keresztül dolgozhatunk nélküle, hogy elő kéne vennünk a töltőadaptert – egy átlagos napon ennek értelmében magunkkal sem kell vinnünk azt. A nagyméretű billentyűzettel és touchpaddal a gépelés villámgyors és komfortos, ezenkívül még a nyári napokon sem kell féltenünk a laptopokat, mivelhogy por-, pára-, ütés- és hőállók.

A maszkkal is üzenünk

Bár az vendéglők, közösségi terek, uszodák és edzőtermek sorban nyitnak, még mindig oda kell figyelnünk a távolságtartásra és viselnünk kell az arcmaszkokat. Az egész nap az arcunkon található textildarabok sokat elmondanak rólunk: a láthatóan koszos, gyűrött maszk az ügyfelek előtt sem jelent ezt követően plusz pontot, valamint tanácsos a munkanapokon félretennünk a színes, állatos, vicces darabokat is. Ha egész nap úton vagyunk, tartsunk legalább két tiszta, kivasalt, semleges színű és nem túl feltűnő maszkot a táskánkban, hogy ne érhessen minket meglepetés.

Harapnivaló stílusosan

Amikor két meeting közt csak fél óránk van az e-mailekre vagy az ügyintézésre, akarva-akaratlanul kimaradhat egy főétkezés, ami valljuk be, nem túl egészséges. Ajánlott már reggel gondolni a hasonló helyzetekre: állandóan legyen a táskánkban egy nem túl villámgyorsan romló, pedig tápanyagdús nassolnivaló, példának okáért egy nagyobb alma egy marék kesudióval vagy mandulával. Gondoljunk a tálalásra is: a nagyobb falatokat, gyümölcsöket szeleteljük fel előre, hogy ne a partner előtt kelljen körbecsámcsognunk az almacsutkát, azonkívül sokkal elegánsabbnak hat ezután az is, ha az ételeket nem egy műanyag, a táskába dobott zacskóból, hanem egy környezetbarát bambuszdobozból vesszük elő.