A BMW Motorrad przentálja: „The Great Getaway”

A BMW Motorrad przentálja: „The Great Getaway”

Tapasztald meg a természet szépségét nyolc napon át az R 18-as család „Big Boxer” motorjain, élvezd a végtelen távlatok szabadságát, merülj el a települési dzsungelben, és fedezd fel a váratlan felbukkanó dolgokat -hagyd magad mögött a stresszes mindennapokat! A „The Great Getaway” keretében a BMW Motorrad partnere, az Elephant Moto által rendezett és lebonyolított, párját ritkító utazási esély szolgáltat alkalmat a kiváló kikapcsolódáshoz.

A 2022-es motoros szezonra három inspiráló úti célt terveztünk a heritage megjelenés kedvelőinek: Costa Ricát, Portugáliát és az USA-t, ahol maximálisan átélhetik a motorozás jeles élményét. Minden egyes túra magában foglal nyolc nap motorozást az R18-as modellcsalád motorjain, idegenvezetést, szállást és étkezést, kísérő járművet és jó néhány társasági eseményt. Röviden: mindenre gondoltunk.

A „Big Boxer”-ek zord partok mentén, sűrű erdőkben, hegyek és vízesések mellett kanyarognak ezután. A résztvevők eldugott helyeket és izgalmas embereket ismerhetnek meg, helyi és internacionális ételeket kóstolhatnak, és a konkrétan a túrákra szabott szálláshelyeken feltöltődhetnek a következő napra.

A túránként mindössze tizenkét résztvevő garantálja a villámgyors haladást a napi 150-200 kilométeres szakaszokon, az esti együttes szórakozást és az intenzív együttes élményt a „települési napon”, ahol a résztvevők elmerülhetnek a jól ismert települések olvasztótégelyében: San José Costa Ricában, Lisszabon Portugáliában és Portland/Oregon az Egyesült Államokban.

Minden sarkon új, intenzív benyomások várják a résztvevőket: lüktető élet, idegen illatok, tetszetős építészet, még a hangzásvilág is mindenhol más. Ugyanis minden településnek megvan a maga ritmusa. A legizgalmasabb találkozni azokkal az emberekkel, akik a település szívét dobogtatják, példának okáért, amikor ellátogatunk egy kézműveshez vagy a helyi piacra.

Vacsora után a napot különféle módon zárjuk le. Példaként whisky-kóstolóval, koktélozással a „tetőn” vagy élőzenével, mielőtt másnap reggel mindenki újra nyeregbe pattan: „The Great Getaway – R 18-asokat beindítani!” Nyolc nap felejthetetlen motoros élvezet, szédületes élményekkel vegyítve várja a résztvevőket.

A „The Great Getaway” időpontjai a következők:

1. Costa Rica, 2022 márciusa

2. Portugália, 2022 áprilisától júniusig

3. USA, 2022 augusztusától októberig

Újabb információ és foglalás a www.thegreatgetaway. net oldalon.