A játékrajongók részére itt a Ford legjobb ülése

A játékrajongók részére itt a Ford legjobb ülése

A Ford és esport-csapata, a Team Fordzilla együttműködött a Next Level Racing céggel, hogy a gamerek saját otthonukban is belekóstolhassanak a Ford motorsport-hagyományaiba a modern GTElite Ford GT Edition cockpit és az ES1 Seat Ford GT Edition ülés révén.

A cockpit külön is megvásárolható metálkék, Ford lézergravírozással díszített fémkerete az autentikus vezetési inger érdekében roppantul sokféleképpen beállítható. Az üléshez kék színű, a Team Fordzilla logóját viselő biztonsági öv tartozik, mitöbb a Ford GT és a Team Fordzilla emblémájával díszített, csúszásgátló szőnyeg; a fejtámlára a Ford GT logóját domborították. Az ergonomikus ülést konkrétan a sim-versenyzés szempontjai alapján tervezték meg, és úgy formálták ki, hogy akár egy 107 cm derékbőségű, 250 kg súlyú ember is kényelmesen elférjen benne.

A GTElite Ford GT Edition cockpit minden fontosabb elektronikai gyártó kormánykerekével, pedálszettjével és sebességváltójával kompatibilis, az ES1 Seat Ford GT Edition ülés ugyanakkor minden cockpitben hasznosítható, ami alkalmas az oldalsínes rögzítésű ülések befogadására.

2019-es színre lépése óta a Team Fordzilla állandóan arra törekszik, hogy feltárja és élvezetesen összemossa a valós és a virtuális világ határait. Az aktuális kooperáció is ezt szolgálja, tudniillik a gamereknek sokkal valósághűbb élményt biztosít, míg a virtuális versenypályákon száguldanak.

A GTElite Ford GT Edition cockpit és az ES1 Seat Ford GT Edition ülés a Kölnben augusztus 24-28. közt várja az érdeklődőket 2022-es Gamescom programon érzékelhető. A korszerű termékeket a Next Level Racing kereskedelmi csatornáin át lehet ezt követően megvásárolni 2022 októberének második felétől.

A Next Level Racing

A Next Level Racing vállalatot 2009-ben alapították az ausztráliai Queenslandben, és a vállalat akkortól továbbfejlesztett termékekkel szolgálja ki a sim-versenyzés és a repülésszimuláció szerelmeseit nemzetközileg. A cég büszke arra, hogy világszínvonalú termékeivel és továbbfejlesztett csapatával újra meg újra kihívások elé állítja az iparágat. A Next Level Racing termékeiket a Föld több mint 50 országában forgalmazzák a legismertebb viszonteladó-hálózatok. Újabb információért látogasson el a Next Level Racing oldalra, vagy kattintson ide, hogy megtalálja az Önhöz legközelebbi viszonteladót.

A Team Fordzilla

Az ez évi gamescom összejövetel egyben a Ford első esport-csapatának harmadik születésnapja is. Ebben a három évben a Team Fordzilla csapat elemei nemcsak az élvonalban versenyeztek a virtuális világban, hanem aktívan részt vettek a Ford tevékenységeiben is, köztük a Driving Skills for Life programban, amely a biztonságos autóvezetést népszerűsíti a fiatalok körében. Támogatták a Ford Gaming Transit megtervezését is; ez egy különlegesen átépített haszonjármű, amely akadálymentes játéklehetőséget kínált jellegzetes mozgási igényű gyermekek részére.

A Team Fordzilla célja a digitális és valós szinergiák feltárása; ez ihlette a Team Fordzilla P1 projektet is, vagyis azt a virtuális versenyautót, melyet a Ford mérnökei és a gamer-közösség elemei együttes munkával terveztek.

Idézetek

„Őrületes érzés egy olyan ikonikus vállalattal, mint a Ford, közösen dolgozni azon, hogy tovább szűkítsük a rést a virtuális és a valódi autóversenyzés közt. A GTElite Ford GT Edition cockpit együttes megalkotása jól érzékelteti, hogy a mindkét társaság a sim-versenyzők közösségét szeretné gazdagítani. A Ford GT igazi ikon a motorsportban, így roppant módon fellelkesített minket, hogy a Föld Ford-rajongóinak olyan cockpitet adhatunk, amivel otthonuk falain belül is egyesült erővel lehetnek kedvenc márkájukkal.”

Hess Ghah, a Next Level Racing vezérigazgatója

„Jelentős boldogság volt együttműködni a Team Fordzilla csapattal az elmúlt két évben, támogatva őket versenyzés közben! Az közösen kifejlesztett cockpit megtestesíti a Ford azon elkötelezettségét, hogy még magasabb szintre lépjen a sim-versenyzés területén. Izgalmas látni, ahogyan az évek alatt egyre mélyebbé vált partnerségünk a Team Fordzillával, és mihelyt a cockpit a versenyzés legmagasabb szintjén is hasznos segítséget nyújtott számukra.”

Kam Khadem, a Next Level Racing márkaigazgatója

„Fantasztikus dolog, hogy a sim-versenyzésnek egy olyan piacvezetőjével működhetünk egyesült erővel, mint a Next Level Racing, és ez is mutatja, hogy valamelyest rövid idő alatt milyen messzire jutott a Team Fordzilla. Reméljük, hogy a modern termékeket használó gamerek átélik ezt követően, melyet közvetíteni akartunk nekik: hogy még jobban átadhatják magukat a játék örömének.”

Emmanuel Lubrani, Team Fordzilla