A modern LG X power2 terjedelmes kapacitású akkumulátorral mutatkozik be

A modern LG X power2 terjedelmes kapacitású akkumulátorral mutatkozik be

Az LG Electronics (LG) a 2017-es Mobile World Congress (MWC) tárlaton, Barcelonában ismerteti részleteiben is új X power2 okostelefonját, melyet a konkrétan terjedelmes kapacitású akkumulátort igénylő felhasználóknak, ezenkívül a multimédia és a játékok rajongóinak terveztek.

Az X sorozat az összes modellje olyan exluzív tulajdonságokkal ellátott, melyeket jellemzően csak prémium kategóriás telefonok kapnak meg. Ezek a gépezetek olyan példa nélküli élmények széles skáláját nyújtják, melyek túlmutatnak a korábbi középkategóriás telefonokon. Az X széria idei első modellje, az LG X power2 erős, 4500 mAh-s akkumulátora okán kitűnő választás lehet azon felhasználók részére, akik sűrűn használnak energiaigényes alkalmazásokat és játékokat, nagyméretű, 5,5 colos monitora ugyanakkor mindazoknak kedvez, akik örömmel néznek multimédiás tartalmakat, példának okáért videókat vagy filmeket a telefonjukon.

Az LG X power2-t úgy tervezték, hogy egy egész hétvégén át, töltés nélkül képes legyen tulajdonosát szolgálni. Teljesen feltöltött állapotában az LG X power2 nagyjából 15 órán át alkamas videolejátszásra és 14 órán keresztül tud navigációs utasításokat adni, ezenkívül közel 18 óráig használhatjuk szakadatlan internetezésre is. 1 Az LG X power2 készülékekbe a mai, elfoglalt felhasználók elvárásainak megfelelően a gyorstöltési lehetőséget is beépítették. Egy 60 perces töltés 50 százalékos akkumulátorszinthez elég, ameddig a egész töltöttséghez két órára van szükség, ami kétszer olyan szélsebes töltést jelent, mint a legtöbb telefon tekintetében.

Az X power2 5,5 colos, nagyméretű HD In-cell érintőkijelzője élettel teli színeket ígér, de az LG a megjelenítő kültéri használhatóságát is továbbfejlesztette, hogy a képernyő még erős napsütésben is jól érzékelhető legyen. Az LG X power2 5 MP-es előlapi kamerája a megjelenítő felett kapott helyet, nagy látószögével szelfibot nélkül is játszva készíthetünk akár nyolcfős, csoportos szelfiket is. A 13 MP-es hátlapi kamera zéró záridős szerepkört kapott, azaz a gomb lenyomása és a fénykép rögzítése közt nincs várakozási idő. Az előlapra helyezett lágy LED vaku ugyanakkor már-már egy profi stúdióhoz méltó minőségben készíti el a csoportképeket.

Az e-könyvek és online képregények olvasása az ergonomikus nézet (Comfort View) mód kiválasztásakor igazán komfortossá válik, tudniillik kevesebb lesz a monitor által kibocsátott kék fény volumene, ami bizonyítottan szemfáradtságot okoz.

Az okostelefon az LG exkluzív szelfi technológiája folytán is kivételes a többi középkategóriás készülékhez képest. Az Auto Shot szerepkör önműködően kioldja az előlapi kamera zárát egy arc azonosításakor, a Gesture Shot vagy Gesture Interval Shot beállításokkal mindazonáltal a kamera olvas a kézjelzésekből és reagál is azokra, mindent összevetve a gombnyomás közbeni elmozdulás nem teheti többé homályossá a képet. A Quick Share, azaz gyorsmegosztási funkcióval a felhasználók egyetlen érintéssel közzétehetik kedvenc közösségi oldalakon az elkészült képeket.

„Az LG X power2 az LG egész okostelefon felhozatalának legerősebb akkumulátorát kapta azért, hogy a felhasználók hosszú órákon át, jókora képernyőn élvezhessék a multimédiás szolgáltatásokat nélküle, hogy azon aggódnának, mikor merül le az eszközük” – mondta Juni Cho, az LG Electronics mobilkommunikációs üzletágának elnöke. „A egész X széria a fantasztikus technológiákról és az speciális funkciókról szól, ugyanis mindkét szempont releváns napjaink jó ítélőképességű vásárlói részére.”

Az LG X power2 értékesítése márciusban Latin-Amerikában kezdődik, ezt követően például az Egyesült Államok, Ázsia, Európa kulcsfontosságú piacain folytatódik. Az LG az X power2 ajánlott vásárlói árát a piacra kerülés időpontjában jelenti ezt követően be.

LG X power 2 fő jellemzői:

 • Monitor: 5,5-inch HD In-cell Touch
 • Chipset: 1,5 GHz Octa-Core
 • Kamera: Hátsó 13 MP / Előlapi 5 MP (Nagy látószög / LED Vaku)
 • Memória: 2 GB or 1,5 GB RAM / 16 GB ROM / Micro SD (2TB-ig)
 • Akku: 4 500 mAh (integrált)
 • Operációs rendszer: Android 7.0 Nougat
 • Méret: 154,7×78,1×8,4 mm
 • Súly: 164 g
 • Hálózat: LTE / 3G / 2G
 • Összekapcsolhatóság: Wi-Fi (802.11 b, g, n) / Bluetooth 4.2 / USB 2.0
 • Színek: Fekete Titán / Fényes Titán / Fényes Arany / Fényes Kék
 • Egyebek: USB OTG / Gyro Sensor