A Samsung Galaxy S10 telefonok szoftverfrissítésével már egyes Galaxy Note10 funkciók is elérhetők

A Samsung Galaxy S10 telefonok szoftverfrissítésével már egyes Galaxy Note10 funkciók is elérhetők

A Galaxy Note10 és Note10+ telefonok továbbfejlesztett eszköztárával a felhasználók ugyanabban az időben lehetnek kreatívak és hatékonyak. Az európai piacokon szeptember 23-tól elérhető frissítéssel a Samsung a Galaxy S10e, S10, S10+ és S10 5G telefonokon is bemutatkoznak olyan funkciók, mint az AR-irkafirka, a videószerkesztő vagy a Kapcsolódás a Windowshoz sansz.

A szoftverfrissítés telepítése után a Galaxy S10 kamerája még nagyobb teljesítményre tud. A frissítésnek betudhatóan már az előlapi kamerán is hasznavehető Éjszakai móddal, fényhiányos környezetben is éles fotók állíthatók elő. A frissítéssel a Galaxy S10-re is megérkezik a szuperstabil videó mód, ezenfelül olyan Galaxy Note10 funkciók is, mint az AR-irkafirka a videóba integrálható rajzokkal és üzenetekkel, és az Élő fókusz mód, amellyel eltérő elmosódó effektekkel javíthatók a felvételek, készüljenek akár az előlapi, akár a hátlapi kamerákkal.

A legjobb felvételek már a Galéria applikációból közvetlenül elérhető videószerkesztővel is megosztásra tanácsos tartalommá formálhatók. Ezzel a multifunkcionális eszközzel például a videók vágása, összefűzése, és még a lejátszási sebesség is könnyen használható. Az egészen egyéni igényeknek megfelelő inger feliratozással és háttérzene hozzáadásával is fokozható.

A frissítéssel a Samsung DeX PC-hez tökéletesített verziója is megérkezik a Galaxy S10 telefonokra. A SamsungDeX.com-ról letölthető applikációval elegendő a készüléket egy USB kábellel PC-hez vagy Mac-hez csatlakoztatni a Samsung DeX elindításához. A Kapcsolódás a Windowshoz funkcióval vezeték nélkül is csatlakoztatható a telefon Windows 10 rendszerű PC-khez, ahol szabadon lehet a tartalmak közt böngészni, üzenetet küldeni és fogadni, vagy a nemrég elkészült fotókat közvetlenül a számítógépre szinkronizálni.

A Galaxy S10 felhasználók által gyakran használt applikációk, mint a Samsung Pass és az Üzenetek a frissítéssel megújultak és sokoldalúbbá váltak. A Samsung Pass beállítása még egyszerűbb lett, mindent összevetve a telefon fejlett biometrikus azonosító rendszerével kényelmesen és biztonságosan hozzáférhetőek az applikációk és webhelyek. Az Üzenetek alkalmazásban a fotók és videók megosztásához készült ikonok épülnek be a szövegablakok bal oldalán, mindent összevetve a felhasználók simán hozzáférhetnek keresett tartalmaikhoz.