Átadásra került az interspar nyereményjátékban gazdára talált Nissan Micra

Átadásra került az interspar nyereményjátékban gazdára talált Nissan Micra

Dr. Sándor Péter lakóhelyén, a gyulai Interspar áruházban dobta be nyertes blokkját a nyereményjáték gyűjtőládájába novemberben. A nyereményével kapcsolatban decemberben kapott telefonhívást.

„A hasonló nyereményjátékokon az ember általában nem hiszi el, hogy esélye van megnyerni a fődíjat. Gondoltuk, hogy adunk ennek egy esélyt és bedobtuk a blokkunkat a gyűjtőládába. Mikor decemberben felhívtak és közölték, hogy nyertünk ugyan értettem minden szót, mégis kellett egy kis idő, hogy feleségemmel elhiggyük, mekkora szerencse ért minket” – mondta dr. Sándor Péter az átadás alkalmával.

Dr. Sándor Péter feleségével Gyulán él és Békéscsabán közjegyző helyettesként dolgozik. A Nissan Micra éppen jókor jön a családba, mert fontolgatták már egy második autó megvásárlását felesége számára.

A nyeremény átadása február 4-én, Budapesten a Duna Autó Nissan szalonjában történt ünnepélyes keretek között.

„Mindig öröm látni, ha egy nyereményautó a megfelelő helyre kerül. Úgy gondolom, hogy ebben az esetben a Nissan Micra valóban jó helyre került és sokáig szolgálja majd dr. Sándor Péter családját. Kívánjuk, hogy sok örömöt és élményt szerezzen az autónk számukra” – nyilatkozta Palkovics Péter, a Nissan PR és Marketing menedzsere.

(forrás: Nissan)