Az Amazon Music és futball-VB hírek az Audi connect kínálatában

Az Amazon Music és futball-VB hírek az Audi connect kínálatában

Már az Amazon Music választékából is hallgathatják a volán mögött kedvenc előadóikat az Audi modellek vezetői, a streaming-szolgáltatás hiszen az Audi connect kínálatának új tagja. Az Audi ezzel folytatja autói újabb digitalizálását, míg a felhasználói élményt állítja a origóba. Az Audi Connect továbbá – amint már a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság alatt is – kivételes információs szolgáltatást is szolgáltat kuncsaftjainak a 2018-as labdarúgó világbajnokságra, akik ezáltal menet közben is mindvégig jól tájékozottak maradhatnak.

Kedvenc zenék a gépkocsiban – már az Amazon Music révén is

Az Amazon Music streaming-szolgáltatás akár 50 millió zeneszámot, ezenfelül heterogén élő közvetítéseket – példának okáért labdarúgó mérkőzésekről illetve egyéb sporteseményekről szóló tudósításokat – is nyújt, amit az Audi egész egészében infotainment-rendszerébe integrálva a lehető legmagasabb fokú kezelési kényelemmel szolgál. A vezető példának okáért az MMI-rendszertől függően akár kézírással is kereshet a zeneszámok címei vagy épp előadói közt, mindössze pár betű megadását követően válogatva a találatokból.

Aki autójában igénybe kívánja venni az Amazon Music szolgáltatást, a díjmentes myAudi App aktuális verziójával kell rendelkeznie okostelefonján. A másik feltétel az adatopcióval ellátott SIM-kártya a gépjárműben, ahol a gépkocsiba integrált Audi Connect SIM és a saját SIM-kártya autóbeli használata közt választhatnak a felhasználók. Az online-streaming mobil adatcsomagok formájában zajlik, amelyeket a kuncsaft külön rendelhet meg Audi connect SIM-kártyájához. Ehhez okostelefonját WLAN útján csatlakoztatnia kell a gépjármű infotainment-rendszerére, a WLAN-kapcsolattal fergeteges hangminőséget nyújt a streaming-szolgáltatás.

A szolgáltatások funkcióinak terjedelme a partner Amazon Music tagságának függvénye. Az Amazon Music minden MIB 2 és MIB 2+ infotainment-rendszerrel szerelt Audi-modellbe integrálható. Az Audi pillanatnyilag Németországban, az Amerikai Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Spanyolországban és Olaszországban nyújtsa e szolgáltatását. Újabb információ az Audi Connect SIM-kártyáról: www.myaudi. de

Speciális szolgáltatás a labdarúgó-világbajnokságra: VB-hírszolgálat 2018

Az Amazon Music szolgáltatástól függetlenül az Audi jellegzetes ajánlattal is szolgál a labdarúgás rajongóinak. A júniusban és júliusban Oroszországban rendezendő világbajnokság alatt ajánlja Európában a négykarikás márka „VB-hírek 2018” („WM-Ticker 2018”) szolgáltatását. Az ideiglenes információszolgálat révén – amit az Audi hasonló formában már a 2016-os Európa-bajnokság alatt is kínált – az ügyfelek menet közben is mindenkor jól tájékozottak maradhatnak a csapatokról, mérkőzés-időpontokról, mérkőzés-állásokról, eredményekről és tabellákról. A „VB-hírek 2018” minden olyan Audi modellben a connect-portfólió része, amely online-kapcsolattal büszkélkedhető, 3G+, MIB 1 és MIB 2 verziójú MMI infotainment-rendszerrel készült. A szolgáltatás feltétele az aktív adatkapcsolat.