Az LG prezentálta a kibővített K sorozat legfrissebb okostelefonjait

Az LG prezentálta a kibővített K sorozat legfrissebb okostelefonjait

Az LG Electronics (LG) prémium dizájnnal, azonkívül modernizált szolgáltatásokkal és funkciókkal ellátott, elérhető árú gépezetekkel bővíti ki 2020-as K szériás okostelefon-termékcsaládját. A modern LG K sorozatú modellek – a K42, a K52 és a K62 – értékesítése első alkalommal Európa egyes piacain kezdődik meg nemsoká, melyet Ázsia, Latin-Amerika és a Közel-Kelet kulcsfontosságú piacai követnek ezt követően.

Mindhárom modell jó megjelenésű dizájnt kapott és rendkívüli értéket képvisel, ezáltal nem kizárólag az LG-rajongók, de a modern felhasználók részére is vonzó lehet. A K42 hátlapja kivételes, hullámmintás kialakítást kapott, ameddig az UV-bevonat egyrészt kiegészíti a telefon prémium megjelenését, azonfelül véd az ujjlenyomatoktól és a karcolásoktól. Az LG K52 és az LG K62 eszközöket ezenfelül zseniális optikai mintázatú matt felület ékesíti, amely ugyancsak ellenáll az ujjlenyomatoknak. Mindhárom telefon különféle színváltozatban elérhető, amelyek jól kiegészítik a stílusos formatervet.

Minden egyes modell korszerűsített 6,6 hüvelykes, 20:9 képarányú HD+ FullVision kijelzővel érkezik. Az apró előlapi kamerát rejtő képernyőt vékony káva öleli körül. Ami a szerkezetek audioképességeit illeti, a telefonok az LG 3D Sound Engine révén a lejátszott tartalom típusához finomított részletes, térélményt nyújtó hangzást ajánlanak.

A K széria konstrukciói a négy hátlapi, első osztályú kameralencse – normál, ultraszéles, mélységérzékelő és makró – révén a magasabb árkategóriájú okostelefonok képalkotási képességeivel vetekednek. A K52 és a K62 típus 48 megapixeles főkamerája világosabb, élesebb fotók és videók készítésére alkalmas, de a K42 szintén pompás, 13 megapixeles elsődleges lencsével lett felvértezve. A telefonok szelfikamerája képes a háttér művészi hatású elmosására, a makroobjektív mindazonáltal a makró felvételeket rögzíti kifogástalan részletgazdagsággal nélküle, hogy rá kellene zoomolni a kép témájára.

A K széria okostelefonjai az jellegzetes kamerafunkcióknak betudhatóan jó néhány ötletes megoldásra adnak lehetőséget. A Flash Jump Cut funkcióval négy képet készíthetünk egymást követően időzítve, amiből a telefon mozgóképet állít össze, a mesterségesintelligencia-alapú kamera mindazonáltal a fotótéma jellemzőihez legelőnyösebb beállításokat ajánlja fel. A kamera kezelőfelületéről elérhető YouTube Live gomb hozzájárulásával a felhasználók bármikor nyomban megoszthatják élő közvetítéseiket barátaikkal, követőikkel.

Az LG K széria legfrissebb modelljeinek észbontó teljesítménye szilárd és megbízható alapokon nyugszik. A készülékekben látható 4000 mAh kapacitású aksik elegendő energiát biztosítanak napközben, legyen szó akár tartalomkészítésről, akár tartalomfogyasztásról.

„A kinézet és az ár tekintetében úgyszintén vonzó K széria modelljei teljesítményben is kimagasló értéket képviselnek” – mondta Johan Chung, az LG mobilüzletágának tengerentúli értékesítésért és marketingért felelős alelnöke. „A négykamerás, nagykijelzős, élvonalbeli funkciókat kínáló K széria eszközei nemzetközileg még több vásárlóhoz juttatják el az LG prémium felhasználói élményét.”