Belépőjegyeket kínált Balázs János a születésnapi koncertjére

Belépőjegyeket kínált Balázs János a születésnapi koncertjére

Balázs János zongoraművész 30 belépőjegyet ajánl fel 30 fiatalnak harmincadik születésnapi koncertjére, aminek a fővárosi MOM Kulturális Centrum házigazdája szeptember 27-én.

A Balázs János 30 című koncertre a 18 és 25 év közti fiatalok személyesen igényelhetnek jegyet a MomKult jegypénztárában – közölték a szervezők sajtótájékoztatóján. Balázs János támogatója a fiatal tehetségeknek és a fiatal koncertlátogatóknak is, így kínált a MomKulttal együtt koncertjegyeket.

Balázs János szeptemberi zongoraestjén Szergej Rahmanyinov, Frédéric Chopin, Liszt Ferenc és Dubrovay László művei, sőt még Cziffra György átiratai hangzanak el. A moderátor Bősze Ádám lesz.

A Liszt- és Prima-díjas zongoraművész, érdemes művész turnéján tizennyolc koncertet ad Buenos Airesben, Bogotában, Waiblingenben, Brüsszelben, Pécsen, Torontóban, Montrealban, Imolában, a senlisi „Cziffra-kápolnában”, ezt követően Hanoi, Szentpétervár és München után a fővárosi Zeneakadémián, Tatán, Gödöllőn és 2019. február 25-én a Müpában lép színpadra.

MTI