Bemutatkozik a Samsung Galaxy S10 Lite és Note10 Lite

Bemutatkozik a Samsung Galaxy S10 Lite és Note10 Lite

A Samsung a korszerű Galaxy S10 Lite és Galaxy Note10 Lite okostelefonokkal teszi szélesebb körben elérhetővé Galaxy innovációit. A Galaxy Lite modellek olyan prémium megoldásokkal érkeznek, mint a legmodernebb kameratechnológia, a Note jellegzetes S Penje, a megkapó monitorok és a tartós áramforrások.

“Az elmúlt tíz évet a Galaxy S és a Galaxy Note széria világszintű sikere határozta meg. Ezek a szerkezetek a Samsung vezető iparági innovációit testesítik meg, az emelkedett teljesítménytől az okos megoldásokig és szolgáltatásokig – közölte DJ Koh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy S10 Lite és a Galaxy Note10 Lite elhozzák a leglényegesebb prémium funkciókat.”

Galaxy S10 Lite: Professzionális kamera a pompás fotókhoz és képtelenség videókhoz

Az elérhető áron érkező Galaxy Lite konstrukciók speciális funkciók egész sorát kínálják a fogyasztóknak a Samsung jelentős kameratechnológiájának támogatásával.

A Galaxy S10 Lite Ultraszéles látószögű és Makro kameráival, ezenkívül a modern Szuperstabil optikai képstabilizációval (OIS) a felhasználók új szintre emelhetik a fotók minőségét. A Szuperstabil OIS a Szuperstabil felvétel funkcióval magasabb stabilitást nyújt az akciófotók- és videók felvételénél, mindent összevetve azokon kompromisszumok nélkül örökíthetők meg a legizgalmasabb pillanatok.

Az Ultraszéles látószögű kamera látómezője az emberi szemhez hasonlóan 123 fokos, az előlapi- és hátlapi nagyfelbontású kamerákkal mindazonáltal még a legapróbb részletek is kristálytisztán kivehetők lesznek.

Galaxy Note10 Lite: Jelentékeny hatékonyság, bárhol, bármikor

A Galaxy Note10 Lite és az S Pen támogatásával a felhasználók átélhetik a prémium Note élményt és eredményesen dolgozhatnak a szerkezeten. A Bluetooth Low-Energy (BLE) támogatásnak hála az S Pen egyetlen kattintásával prezentációkat vagy videókat indíthatnak el, vagy fotózhatnak. A Mozdulatokkal az S Pen különleges funkciói simán elérhetők és használhatók. A Samsung Notes alkalmazással a jegyzetelés könnyebb és gyorsabb lesz, akár útközben is, és még a kézírás is könnyűszerrel szerkeszthető és megosztható szöveggé formálható.

Prémium Galaxy funkciók:

A Galaxy S10 Lite és a Galaxy Note10 Lite széles körben elérhetővé teszik a Galaxy okoseszközök prémium jellemzőit:

– Félelmetes monitorok: A Galaxy S10 Lite és a Galaxy Note10 Lite határtalan Infinity-O kijelzővel érkezik. A 6,7 colos képernyőn impozánsan jelennek meg a heterogén multimédiás tartalmak, mindent összevetve a felhasználók problémamentesen élvezhetik azokat.

– Nagyobb, időtálló aksi: A Galaxy S10 Lite és a Galaxy Note10 Lite erőteljes, 4 500 mAh kapacitású akkumulátorral és szupergyors töltéssel érkeznek, mindent összevetve a felhasználók tovább kapcsolatban maradhatnak és elég csak az igazán kardinális dolgokra figyelniük.

– Szolgáltatások és biztonság: A Galaxy S10 Lite és a Galaxy Note10 Lite a Samsung ökoszisztémájának nagy tudású alkalmazásait és szolgáltatásait is használják, mint a Bixby (Vision, Lens Mode, Rutinok), a Samsung Pay vagy a Samsung Health. A gépezeteket a magas szintű oltalmat biztosító biztonsági platform, a Samsung Knox óvja.