Bemutatkozik a Samsung The Freestyle hordozható mulattató center

Bemutatkozik a Samsung The Freestyle hordozható mulattató center

A Samsung a CES 2022 tárlaton mutatta be a legfrissebb mulattató eszközét, a The Freestyle hordozható projektort. A The Freestyle kivételes technológiájának és sokoldalúságának betudhatóan a felhasználók majdhogy nem bárhová magukkal vihetik a kedvenc filmes tartalmaikat és zenéiket.

Az legfőképp a fiatalabb generáció elemei részére tervezett masina bárhol működtethető projektorként, okoshangszóróként és hangulatvilágításként is, ahova a felhasználók magukkal viszik. A The Freestyle hordozható projektor mindössze 830 grammos tömegének betudhatóan nagyon sok különféle környezetben felállítható, amelyeket rögtön vetítőteremmé változtat. A tradícióknak megfelelő, nagyobb méretű projektorokhoz képest a The Freestyle kialakítása akár 180 fokos elforgatást is lehetővé tesz, ezáltal az észbontó minőségű képek a szoba bármelyik falára, vagy akár a plafonra is vetíthetők, különálló vászon nélkül.

„A The Freestyle egy speciális hordozható projektor, amit úgy alkottunk meg, hogy képes legyen követni a felhasználók átalakuló életmódját és szokásait – hangoztatta Simon Sung, a Samsung Vizuális megjelenítők üzletágának alelnöke és az értékesítési és marketing csapat vezetője. – Ezt a szerkezetet nem korlátozza az adott színtér kialakítása, vagy a rendelkezésre álló tér, multifunkcionális és mulattató tartozéka lehet bármelyik háztartásnak.”

A The Freestyle hordozható projektor rendhagyó technológiájának hála önvezérelt képbeállítással és szintezéssel érkezik. Ezek lehetővé teszik, hogy az eszköz a vetítési felület és -szög alapján beállítsa a kép arányait és az alkalmas formában jelenítse meg a tartalmat. Az Automatikus élességállítás funkcióval a The Freestyle több heterogén szögből, akár 100 colos méretben vetít tiszta és éles képet csaknem minden felületre. A projektor két passzív membrános hangszórója erőteljes, torzításmentes hangzást és mély basszust biztosít, a 360 fokos térhangzással mindazonáltal a felhasználóknak elsőrangú házimozi élményben lehet részük.

A The Freestyle a USB-PD-t és az 50 W / 20 V-os vagy nagyobb kimenetet támogató külső akkukkal kompatibilis, mindent összevetve a felhasználók magukkal vihetik akár egy hosszabb utazásra vagy kempingezésre is. A The Freestyle a Samsung első olyan hordozható eszköze, amely a szokásoknak megfelelő fali csatlakozóval való kompatibilitás mellett a szabványos E26 os lámpaaljzathoz összekötve is felhasználható.

Mikor is épp nem projektorként használják, a The Freestyle a Háttér módnak és az áttetsző lencsefedőnek betudhatóan nagyszerűen alkalmas hangulatvilágításra is. A masina okoshangszóróként is üzemel, amely elemzi a zenét és az alapján vizuális effektusokat és eltérő fényeket vetít a falra, a padlóra vagy csaknem minden másfajta felületre.

A The Freestyle hordozható projektor a Samsung Smart TV-ken elérhető okos funkciókkal érkezik, mint az integrált streaming szolgáltatások, ugyanakkor a képernyőtükrözési és a kivetítési funkciók, amelyek Android és iOS mobileszközökkel is kompatibilisek. Ez a társaság első hordozható kivetítője a Föld legnagyobb OTT tartalomszolgáltatóinak hitelesítésével. A The Freestyle távoli hangvezérlésre is képes, mindent összevetve a felhasználók kedvenc okos asszisztensüket is használhatják, amikor éppen nincsenek a szerkezet mellett.