Bemutatták a Samsung POWERstick PRO porszívóját

Bemutatták a Samsung POWERstick PRO porszívóját

A Samsung Electronics az IFA 2017 bemutatón mutatta be vezeték nélküli POWERstick PRO porszívóját. Az előkelő szívóhatású eszköz új szintre emeli a vezeték nélküli porszívótechnológiát és kiküszöböli a kellemetlenségeket, amelyekkel a vásárlóknak szembe kell nézniük a takarítás esetén.

Erős szívóhatás, korszerű seprőfejjel és akkumulátorral

A POWERstick PRO konstrukció lelke a Samsung digitális invertermotorja, amely a tornádónál is gyorsabban forog 150 wattos teljesítményével a legnagyobb szívóerőt biztosítja a piacon garantálva a kivételes tisztítási képességet minden felületen. Szemben a tradícióknak megfelelő porszívókkal, a POWERstick PRO Dual Action Brush seprőfeje két kefesorból áll, amelyekhez két különálló dob is tartozik, ezáltal a gépezet eredményesen szedi fel a koszt. A kefék forgási sebessége 5000 fordulat percenként, és mivel ellenkező irányban mozognak, játszva megragadják és eltávolítják a finom szemcséket és a nagyobb méretű szennyeződéseket is. Már nem elengedhetetlen többször áthaladni ugyanazon a felületen: egyetlen húzás elég a nagyszerű tisztaság eléréséhez.

A POWERstick PRO ezenkívül jelentős hatékonyságú és cserélhető, 40 perc üzemidejű 32,4 voltos lítium-ion akkumulátorral ellátott, ami bőven elég a legtöbb otthon kitakarításához. Az akku szükség során egyszerűen cserélhető, de öt éven keresztül garantáltan biztosítja az állandó energiaszintet.

Ergonomikus kialakítás a kényelemért

A POWERstick PRO kialakítása esztétikus, fogása kellemes. A szabadalmaztatott, ergonomikus Flex Handle nyél akár 50 fokig is dönthető egyetlen gombnyomással, hogy az alacsony bútorok alá is könnyűszerrel beférjen. Az ergonomikus nyél súlyelosztása is gondos tervezés eredménye, mindent összevetve könnyed tartani, nem terheli a csuklót, az izmokat vagy a hátat.

A POWERstick PRO porszívó gördülékenyen karbantartható és kimagasló higiéniai funkciókat nyújt. Az EZClean Dustbin portároló ürítéséhez elég meghúzni egy fogantyút, ezáltal tartalma minimális erőfeszítéssel kiüríthető, szükség során ugyanakkor az egész portároló szerkezet egyszerűen eltávolítható és vízzel elmosható. Az EZClean Brush keféi ugyancsak játszva leválaszthatók. Amint a felhasználó kihúzza őket a tartószerkezetből, az rögtön el is távolítja róluk a port és a hajszálakat, hogy ne kelljen összekoszolni a kezet. A POWERstick PRO ezenkívül HEPA szűrővel is büszkélkedhet, ami biztosítja, hogy az összegyűjtött por 99,9 százaléka benne is maradjon a tárolóban – ezáltal otthonunk levegője tisztább, allergénektől mentes lesz.

Újabb kiegészítők a legjobb takarítógéphez

Végezetül íme öt kiegészítő, amelyek ténylegesen a legjobb megoldássá teszik a POWERstick PRO porszívót. A Deep Clean Brush mélytisztító kefe a legapróbb szennyeződéseket és a hajszálakat is eltávolítja a szőnyegből, miközben a Mini Motorized Tool segédkezésével eredményesen és higiénikusan távolítható el minden por és allergén az ágytakarókból, matracokból és kárpitokból. Az Extension Crevice Tool hosszabbító fej segédkezésével játszva elérhetők a szűk rések, példaként a díványok mögötti rész, ezenfelül a magas plafon sarkai.

A Combination Tool konstrukció újabb felületek, mindent összevetve asztallapok vagy ablakráma tisztítását biztosítja, ameddig a Flexible Tool hajlítható fejjel akár az olyan nehezen elérhető helyek is letakaríthatók, akárcsak a hűtőszekrény teteje.

Magyarországra a gépezet várhatóan 2018 első negyedévében érkezik.