Fisher Prémium klíma

Fisher klíma

Prémium klíma igényeseknek

A klíma ma már elengedhetetlen követelmény a munkahelyen és a családi környezetben egyaránt, hogy munka és az otthon tényleg a kényelemről, illetve a pihenésről szóljon. A Fisher, mint a minőségi klíma termékek egyik kiemelkedő gyártója. A klíma hűtés vagy fűtés funkcióján túl, a friss, tiszta, egészséges levegő mellett tette le voksát. A széles palettán belül ennek az egyik kiemelkedő képviselője a Fisher Prémium klíma.

A Fisher Prémium klíma a legkorszerűbb, energiatakarékos inverteres megoldást alkalmazza, így pénzt spórol meg Önnek! Ugyanakkor a kültéri egység is inverteres szabályozású, így a működése jelentősen csendesebb más hasonló készülékekkel összehasonlítva. Az energiahatékonyságot jól alátámasztja a klíma A – A++ energiaosztályú besorolása. Ez garantálja, hogy a klíma megfelel a nemzetközi szabványok által előírt magas minőségi kritériumoknak. A Fisher Prémium klíma készenléti állapotban mindössze 1 W-ot fogyaszt.

Prémium minőségű Fisher klíma komfortosabbá teszi otthonát
Prémium minőségű Fisher klíma komfortosabbá teszi otthonát

A Fisher Prémium klíma csúcskategóriás légkondicionáló berendezés. Hűtő-fűtő alap funkciói mellett olyan fontos újításokat tartalmaz, mint a Cold Plazma speciális ionizátor, az ezüstionnal bevont vagy az aktívszenes szűrők. Ezek mindegyike a levegő tisztítását hivatott elvégezni, így a Fisher Prémium klíma által megforgatott levegő tiszta, baktérium- és pollenmentes, egészséges lesz.

A készülék további hasznos funkciói a párátlanító üzemmód, a meleg indítás, amely nem engedi, hogy fűtési üzemmódban a klíma a felfűtési szakaszban hideg levegőt fújjon Önre. A turbó üzemmód és az időzítő, amely előre beállított értékek szerint szabályozza a klímát akkor is, ha Ön éppen távol van.

Fisher Prémium klíma
Fisher Prémium klíma

Fontos kiemelni még, hogy a Fisher Prémium klíma nagyon csendes működésű. Nem zavarja alvás vagy pihenés közben, a klíma halkan, de minőségileg kifogástalanul teszi a dolgát, hűt vagy fűt az Ön igényeihez igazodva.

A Fisher Prémium klíma esetében ezekért a funkciókért nem kell külön fizetni, ezek mind alapáron járnak Önnek, akárcsak a 6 év garancia. Hogy a klíma tényleg a kényelemet biztosítsa.