Futurisztikus takarítóeszközök a 2020-as CES-en

Futurisztikus takarítóeszközök a 2020-as CES-en

Az LG Electronics (LG) új vezeték nélküli, felmosási funkciókat is kínáló takarítókészülékeket tár a közönség elé a 2020-as CES bemutatón. Miközben az LG CordZeroThinQ A9 rúdporszívó eredményesen szedi össze és törli fel a padlón levő szennyeződéseket, a CordZeroThinQ robotfelmosó az LG robotika és háztartási berendezések kapcsán szerzett tudását összekapcsolja egy termékben, ezáltal a legnehezebb takarítási feladatokat is képes elvégezni.

Az LG saját Power Drive MopTM technológiájával mind a CordZeroThinQ A9 rúdporszívó, mind mindazonáltal a CordZeroThinQ robotfelmosó pompás készülék a padló tisztán tartására. Az automata vízadagoló szisztémának betudhatóan a két szélsebesen forgó felmosópárna állandóan csak annyi vizet szív magába, amennyi a takarításhoz elengedhetetlen, ezáltal nem maradnak nedves foltok a padlón. Amellett a felhasználók az eltérő típusú padlóburkolatok megtisztítása előtt választhatnak, hogy növelik, csökkentik, vagy teljesen leállítják a vízáramlást a szerkezetben.

LG CordZeroThinQ A9 rúdporszívó és -felmosó

A cserélhető fejekkel az LG CordZeroThinQ A9 flottul formálható porszívóból felmosóvá, ezután vissza. Az eszköz erőteljes szívóhatásáért az LG saját fejlesztésű, okos inverteres motorja felel, amelyiknek erejével a Power Drive porszívófej eredményesen távolítja el a port a textíliákból és a padlóról. Ugyanez a motor felmosás során is nagyszerűen teljesít a Power Drive felmosófej igénybevételével. A kétfunkciós gépezet hatékonyságát fokozza az egyetlen érintéssel történő irányítás, a két villámgyorsan tölthető akku, ugyanakkor a simán eltávolítható és mosható szűrők. A töltőállvány helytakarékos tárolást nyújt a rúdporszívónak és a kiegészítőknek, míg fel is tölti a készüléket. Azok, akik már ezelőtt beszerezték a CordZeroThinQ A9 készüléküket, a porszívó- és felmosófejet, sőt még felmosópárnákat magába foglaló Power Drive Mop készlet megvásárlásával gond nélkül hozzájuthatnak a korszerű funkciókhoz.

LG CordZeroThinQ robotfelmosó

Az LG CordZeroThinQ robotfelmosó új szintre emeli az automata padlótisztítást dupla forgófejes felmosási megoldásával. Két elülső kamerájának hozzájárulásával a CordZeroThinQ képes korrekten feltérképezni környezetét, ezáltal elkerüli az ütközést a bútorokkal és a háziállatokkal. Az LG ThinQ mobilalkalmazásban elérhető My Zone funkcióval a felhasználók korrekten megadhatják, hogy a ház mely területeit szeretnék kitakarítani a gép hozzájárulásával.

A CordZeroThinQ R9 robotporszívó tulajdonosai mindemellett a két takarítóeszközt Wi-Fi hálózaton át össze is kapcsolhatják, mindent összevetve egy olyan átfogó takarítási megoldást kaphatnak, amelyre a szomszédok is csak irigykedni fognak. Amint az R9 befejezte a porszívózást, értesíti a CordZeroThinQ robotfelmosót arról, hogy a ház mely területei igényelnek felmosást.

“Mind többen és többen választanak keménypadlós megoldásokat az otthonokban, ezt látva ugyanakkor nyilvánvaló volt, hogy a porszívók önmagukban nem nyújtanak ezután eleget” – mondta Dan Song, az LG háztartási elektronikai és légkondicionáló üzletágának elnöke. “A CordZeroThinQ termékeket a vásárlók igényeinek alapos felmérése nyomán fejlesztettük ki azzal a céllal, hogy a legnehezebb tisztítási feladatokat is képesek legyenek elvégezni.”