Győr modern nyílászáró szaküzlete

Ablakabb Bt. JOSKO műanyag ablak

Nem csak a csempét és a TV-t kell kiválasztania egy házépítő vagy –felújító embernek. A nyílászáró fontossága megkérdőjelezhetetlen, mind megjelenés, mind pedig használati szempontok alapján. Válasszunk hát jól!

Szerencsére Győr környékén is akad olyan minőségi szolgáltató, akihez érdemes benézni és az ajtó, ablak kínálatból kiválasztani a megfelelőt. Az ablakabb.hu weboldalon minden fontos információt megtalálhatunk a forgalmazott nyílászárókról, de a kérdéseinkre akár telefonon, akár személyesen is választ kaphatunk.

A kínálat meglehetősen választékos. Műanyag ablak és ajtó, ide értve az erkélyajtókat is, bejárati és beltéri ajtó, illetve az új keletű, igen modern JOSKO fa-alu, valamint műanyag-alu ablak az alap. Ehhez jönnek még hozzá a különféle kiegészítők.

Ablakabb Bt. Schüco bejárati ajtó
Schüco bejárati ajtó

Az Ablakabb Bt. műanyag nyílászárói különféle profilokra alapoznak. Hosszú idő alatt megszerzett tapasztalatokkal választották ki a kiváló ár-érték arányú és kiemelkedő minőségű KBE és SCHÜCO nyílászáró profilrendszereket. A dizájnbeli különbségek mellett mindegyik közös jellemzője a nagyon jó hőszigetelés és a tartós kivitel. Az ablakok és teraszajtók méretezése és üvegezése már a megrendelő igénye szerint történik, ügyelve arra, hogy a lehető legpontosabb végtermék készüljön el. Alapértelmezésben fehér műanyag profil mellett különféle gyári fóliázott vagy ALU borítással kombinált műanyag ablakok változatos igényeknek megfelelve a végleges helyén tökéletes összhangban állnak az egyéb építészeti, belsőépítészeti és design elemekkel.

Ablakabb Bt. KBE műanyag nyílászárók
KBE műanyag nyílászárók

Bejárati ajtó szintén nagy választékban található a cégnél, válogathatunk a modern, a klasszikus műanyag, az univerzális fém, a betörésgátló és a különféle kültéri és beltéri ajtók között. Mindig a számunkra megfelelőt. Az Ablakabb Bt a Porta Doors széles ajtóválasztékának teljes palettáját kínálja. A beltéri ajtók egyik különleges típusa a falban futó tolóajtó, amely sajátos, egyedi stílust és mindennapokat garantál a tulajdonosnak. Fontos megjegyezni, hogy ezek utólag nem beépíthető ajtók. Az épület tervezésekor szakmai segítséget nyújtanak a beltéri ajtó nyílások és a falban futó tolóajtó fogadószerkezetének megtervezéséhez, kialakításához is.

Ablakabb Bt. Schüco műanyag nyílászárók
Schüco műanyag nyílászárók

Külön érdemes kiemelni a JOSKO fa-alu, illetve műanyag-alu ablakokat. Az ablak elérheti a 0,64 W/m2K hőszigetelési értéket, így a profilnak és az üvegezésnek köszönhetően egyes típusok olyan magas minőséget képviselnek, amelyek már passzívházba történő beépítésre is alkalmasak.

A kiváló ajtók és ablakok mellett ugyanakkor a cég kiegészítőket is forgalmaz. A kínálatban szerepelnek az árnyékolók, a zsaluziák, a redőnyök, de felkereshetjük a szakembereket télikert vagy garázskapu igényekkel is. Győrben és környékén egy igazi modern nyílászáró szaküzletben válogathatunk.