Hillary Clinton politikai thrillert ír

Hillary Clinton politikai thrillert ír

Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter egy politikai thrilleren dolgozik közösen barátjával, Louise Penny kanadai írónővel.

Az októberben megjelenő State of Terror című regény főszereplője egy frissen kinevezett női külügyminiszter, aki egykori riválisa szolgálatában kezdi meg tevékenységét – olvasható a The Guardian című brit napilap online kiadásában.

Nem sokkal később terrortámadások „bolygatják meg a átfogó rendet és a külügyminisztert megbízzák egy csapat összeállításával, melynek feladata a halálos összeesküvés kibogozása lesz”.

A könyv az Egyesült Államokban a Simon & Schuster és a St Martin’s Press, amíg Nagy-Britanniában és a Föld többi részén a Pan Macmillan gondozásában jelenik meg.

Clinton „valóra vált álomnak” nevezte közleményében, hogy Pennyvel dolgozhat közösen.

Hillary Clinton férje, Bill Clinton korábbi amerikai elnök már két thrillert is írt James Patterson amerikai bestselleríróval együtt.

A 2018-ban megjelent Az elnök eltűnt című regény több millió példányban kelt el nemzetközileg. A The President’s Daughter című könyv, amelyiknek középpontjában egy volt amerikai elnök áll, akinek elrabolják a lányát, idén nyári hónapokban jelenik meg.

mti