Immáron nagyjából egymillió magyar felhasználó élvezi a Samsung Members program előnyeit

Immáron nagyjából egymillió magyar felhasználó élvezi a Samsung Members program előnyeit

Átlépte az egymilliót a Samsung Members magyarországi felhasználóinak száma. Az alkalmazás négy évvel ezelőtt még nagyjából 230 ezer hazai tagot számlált, ellenben az exkluzív tartalmaknak, nyereményjátékoknak és a felhasználói támogatásnak hála a program népszerűsége a korábbi években szakadatlan növekedett a Samsung Galaxy okostelefon és tablettulajdonosok körében.

Egymillió felhasználót ünnepel a Samsung Members alkalmazás. A Samsung Galaxy okostelefonokon és tableteken elérhető applikáció olyan páratlan tartalmakat ígér, amelyek segíthetnek a felhasználóknak, hogy jobban kihasználhassák a készülékeikben rejlő lehetőségeket, betekintsenek a Samsung események kulisszái mögé, ötleteket kapjanak az egyedibb tartalomelőállításához, és pártfogást a tabletfelhasználási tippektől kezdve a fitness kihívásokig.

„A Samsung Members program exkluzív kedvezményeket, villámgyors hozzájárulást, inspirációt és nyereményjátékokat ad a regisztrált tagok részére, teljessé téve ezzel a felhasználói élményt” – közölte Witsch Gerda, a Samsung Electronics Magyar Zrt. marketing igazgatója. „A személyre szabott ajánlatok mellett a program állandó inspirációt is nyújt a felhasználóknak, nem véletlen, hogy nemzetközileg immáron nagyjából 16 millióan csatlakoztak ehhez a közösséghez. Jelentős boldogság számunkra, hogy 2022-ben a Magyarországi felhasználók száma is átlépte az egymilliót, merthogy mindent összevetve mind többen és többen vannak azok, akik még teljesebb, páratlan Samsung Galaxy-élményben részesülhetnek.”

Az alkalmazást egy roppantul hagyományos és villámgyors regisztrációt követően minden Galaxy okostelefon és tablet tulajdonos használhatja, és hozzáférhet például a szakértői tippekhez, tanácsokhoz, exkluzív tartalmakhoz és nyereményjátékokhoz is. A közösség fülnél kérdéseket tehetnek fel a szakértőknek és tippeket oszthatnak meg a felhasználók, untalan pártfogást élvezve ezáltal.

A nyereményjátékok állandóan megújulnak, hogy minden felhasználó megtalálja a részére legvonzóbb ajánlatokat. Idén ősszel példának okáért egy kétszemélyes, kétéjszakás wellness hétvégét élvezhetnek ezután a legszerencsésebbek 2 db Galaxy Buds2 Pro-val közösen, azonfelül az aktuális játékokkal most Budapest Park belépőket lehet nyerni, illetve YouTube premium tagságot vagy BOOKR Mesetár hozzáférést is lehet igényelni.