Innovációs díj a Samsung Smart UX Centernek

Innovációs díj a Samsung Smart UX Centernek

A Samsung Electronics Smart UX Centere kiérdemelte az Outstanding Achievement in Innovation kitüntetést a Buyers Laboratory (BLI) 2016-os nyári díjátadóján.

A Smart UX Center a nyomtató iparág első Android alapú rendszere, amely biztosítja a fogyasztóknak, hogy szabadon raktározzák, másolják, nyomtassák és megosszák a különféle formátumú okmányaikat a nyomtatójuk, a számítógépük és a mobiltelefonjuk igénybevételével.

A BLI, a dokumentumkezelő kellékek és szoftverek vezető, független értékelője magas minősítéssel ismerte el a Samsung Smart UX Centerét, kiemelve azon különleges és továbbfejlesztett tulajdonságait, amelyek testre szabják és kiterjesztik a nyomtatófunkciókat, hogy azok maradéktalanul kielégítsék az ügyfelek igényeit.

„A Smart UX Center az androidos tabletek felhasználói felületét a ebben a pillanatban elérhető app store-ok előnyeivel vegyíti a végfelhasználók, a viszonteladók és a rendszergazdák részére úgyszintén. Mindezzel a Samsung tovább erősíti felettes státuszát, mivelhogy az elkövetkezendő időszakokban egyre több multifunkciós nyomtatógyártó követi ezt követően ezt az applikációkra épülő tendenciát” – közölte Jamie Bsales, a BLI irodai munkafolyamatokhoz kapcsolódó megoldások elemzési részlegének igazgatója.

A BLI véleménye alapján a Samsung UX Center egy kiemelkedően továbbfejlesztett iparági fejlesztés. A Printing APP Center alacsony költségű – sokszor díjmentes – alkalmazásai és widgetei hozzájárulásával a felhasználók saját igényeiknek megfelelően erőteljesen javíthatják multifunkciós nyomtatójuk teljesítményét.

„Az ügyfeleink részére többé nem jelenthet gondot a saját termelékenységük növelése, a napi munkafolyamataik egyszerűsítése és a multifunkciós nyomtatóik funkcióinak a maximális kihasználása. Ebben a pillanatban még csak a felszínét kapargatjuk az ebben a platformban rejlő lehetőségeknek” – tette hozzá Bsales.

„A Samsung UX Center a nyomtatási feladatok digitalizációjával egy gát nélküli nyomtatási környezetet teremtett, ezáltal 2014-es megjelenése óta nemzetközileg több iroda munkafolyamataiban hozott változást” – nyilatkozta David SW Song a Samsung Electronics nyomtatási megoldások üzletágának alelnöke. – Az irodai fejlesztés terén piacvezető vállalatként a Samsung még mindig csúcstechnológiás, felhasználóbarát nyomtatókat és szolgáltatásokat fejleszt.”

A Buyers Lab (BLI) a teljes körű digitális iparághoz kapcsolódó elfogulatlan és megbízható információkat, tesztadatokat és versenyképes értékesítési eszközöket biztosító szervezet. Minden évben kétszer, nyári hónapokban és télen a BLI kiosztja a Pick és az Outstanding Achievement díjakat, amelyekkel egy sajátos, szigorú értékelési rendszert követve a jelentős hatékonyságú nyomtató eszközöket és szoftvereket ismerik el.