Itt a modern, szupererős Galaxy Note9 – Mindazoknak, akiknek semmi sem képtelenség

Itt a modern, szupererős Galaxy Note9 – Mindazoknak, akiknek semmi sem képtelenség

A Samsung elénk tárta a Galaxy Note9-et, a prémium kategóriás Note árucikk-csoport legfrissebb tagját. A Note sorozat jellegzetessége, hogy állandóan a társaság legfrissebb fejlesztéseit vonultatja fel, nincs ez másképp a Note9 tekintetében sem. A prémium okostelefon a nagyfokú teljesítmény érdekében első alkalommal összekapcsolható S Pennel és a cég korábbi legintelligensebb kamerájával érkezik.

„A Note sorozat története alatt folyamatosan a cég legfrissebb, prémium technológiai megoldásait és az iparágat meghatározó innovációit demonstrálta. Ez alól a szokás alól a Galaxy Note9 sem kivétel. A masina a ma felhasználói igényeinek célszerű teljesítményre, erőre és intelligenciára képes – nyilatkozta DJ Koh, a Samsung Electronics elnöke, az IT és mobilkommunikációs üzletág vezérigazgatója. – A Note rajongók a leghűségesebb Samsung felhasználók. Tudjuk, ők mindenből a legjobbat akarják, a legtöbbet áhítanának kihozni a munkából éppen úgy, mint a szórakozásból. A Note9 az egyetlen konstrukció, amely képes lépést tartani az ő rohanó mindennapjaikkal.”

Kimagasló teljesítmény egész napon keresztül

Az emberek hozzávetőleg mindenben az okostelefonjukra támaszkodnak a nap minden percében, a hét minden napján. A felhasználóknak egy olyan mobilra van szükségük, amely egy egész napon keresztül kitart újratöltés nélkül, melynek használata közben nem létfontosságú a fotókat törölgetni, hogy egy újabbat készítsenek. Egy olyan eszközre vágynak, melynek hála többé nem topognak idegesen a repülőgép felszállása előtt arra várva, hogy végre letöltődjön a fedélzeten nézni kívánt film, és még a játék is garantáltan zökkenőmentesen fut rajta. Egy olyan telefonra van szükségük, amely nem hagyja őket cserben. A Galaxy Note9 egy ilyen konstrukció:

Hosszú üzemidő: A Galaxy Note9 4.000 mAh-es, a Galaxy csúcskészülékek közül a korábbi legnagyobb teljesítményű akkumulátorral felszerelve érkezik, amely biztosítja a napkeltétől napnyugtáig tartó telefonálást, üzenetváltást, játékot vagy éppen a maratoni filmnézést.

Tárolj többet, törölj kevesebbet: A Galaxy Note9 két verzióban, 128 GB-os és 512 GB-os tárhellyel érkezik, microSD kártya hozzájárulásával ugyanakkor akár 1TB-ig is bővíthető ezáltal elegendő helyet nyújt a kedvenc képeknek, videóknak és applikációknak.

Erő és gyorsaság: A Galaxy Note9 egy szupererős okostelefon, csúcstechnológiás, 10nm-es processzorral, amely segíti a jelen pillanatban elérhető leggyorsabb hálózati sebességet (akár 1.2 Gbps), ezáltal a streamelés vagy letöltés alatt sem lassul le. A Galaxy Note9 a Samsung által kifejlesztett, iparágvezető Water Carbon Cooling rendszerrel és integrált mesterséges intelligenciával érkezik, amely optimalizálja a szerkezet erőforrásait, hogy a lehető legnagyobb és legbiztosabb teljesítményt nyújtsa.

Az S Pen evolúciója

A Note sorozat legjellegzetesebb tartozéka az S Pen: a felhasználók a toll alapján azonosítják a sorozatot, a Samsung ugyanakkor ezzel a tartozékkal bővítette ki az okostelefonban rejlő lehetőségeket. A szerkezet, amely kezdetben írásra és rajzolásra volt alkalmas, napjainkban már egyre több erőt és lehetőséget ad a kezünkbe.

Az alacsony energiafelhasználású Bluetooth technológiának (Bluetooth Low-Energy, BLE) betudhatóan a modern S Pen egy egészen újfajta módon alkalmazható a Note sorozat történetében. Most egyetlen kattintással állíthatók elő szelfik, csoportképek, léptethetők a diák prezentáció közben, elindítható és megállítható egy videó, de nagyon sok másfajta szerepkör szintén rendelkezésre áll egyetlen gombnyomásra. A fejlesztők ugyanakkor még idén, a saját applikációikba is integrálhatják ezután az S Pen új, fejlett BLE megoldásait.

Okos kamerarendszer az isteni képekért

Nehéz olyan fotókat készíteni, amilyeneket a profik, mindazonáltal egyáltalán nem kellene annak lennie. A Galaxy Note9 a Samsung iparágvezető kameratechnológiáján alapul, amellyel különösebb erőfeszítés nélkül lehet kifogástalan képeket készíteni.

Jelenet optimalizálás: A Galaxy Note9 kamerája a Samsung korábbi legjobbja. Az okos modern műszaki megoldás azonosítja a fénykép egyes alkotóelemeit, ezáltal a jeleneteket és a témát is, ezt követően önvezérelten az előre meghatározott 20 kategória egyikébe sorolja és eszerint optimalizálja a fotót. Az eredmény egy káprázatos, valósághű fénykép merész színekkel és dinamikus felbontással.

Hibaérzékelés: Az első fotó hozzávetőlegesen sohasem sikerül kifogástalanul. A Galaxy Note9 ellenben haladéktalanul mutatja, ha hibát észlel az elkattintott képen, mindent összevetve a felhasználók rögtön csinálhatnak egy új fotót nélküle, hogy elszalasztanák a pillanatot. Ha a kép elmosódott, a fénykép alanya pislogott, ha foltos a lencse vagy a megvilágítás rontja a képminőséget, rögvest megjelenik egy figyelmeztetés a képernyőn.

Prémium kamera: A fejlett nagy tudású funkcióknak és a piacvezető prémium hardvernek hála a Galaxy Note9 kamerája pillanatnyilag a legjobb az okostelefonok közül. A fejlett zajcsökkentő technológiával és duál rekeszes lencsékkel felszerelt kamera úgy érzékeli a fényt, mint az emberi szem, mindent összevetve a fényviszonyoktól függetlenül is kristálytiszta képeket előállít.

Jelentős felhasználói benyomás munkához és szórakozáshoz

A modern Galaxy Note9 okostelefon minden eddiginél nagyobb Infinity Display monitort kapott. A cég védjegyének számító, végtelennek ható monitor rendkívüli eleganciát kölcsönöz a szerkezetnek. A Galaxy Note9 6,4 colos Super AMOLED Infinity Display megoldása csodálatos képi hatást nyújt a felhasználóknak, ameddig az AKG sztereó-hangszóróknak és a Dolby Atmos modern műszaki megoldásnak betudhatóan a korszerű masina hangzása is maximálisan valósághű. A videók lejátszása és hallgatása csodálatos impresszió a modern Galaxy Note9-en. A modern konstrukció a YouTube elismerését is kiérdemelte: a neves videomegosztó oldal alapján a korszerű szerkezet a kategóriájában a legjobb YouTube-élményt biztosítja.

A Samsung DeX megoldással a Galaxy Note9 egy asztali számítógép erejét hordozza magában, ezáltal a felhasználók könnyűszerrel szerkeszthetnek prezentációkat, fényképeket a korszerű készüléken, sőt, akár kedvenc műsoraikat is nézhetik pompás HDMI kábel hozzájárulásával Még, hogy egy külső kijelzőre összekötve a Galaxy Note9 egy virtuális asztali számítógép erejét biztosítja, a korszerű gépezet csatlakoztatott állapotban is teljesértékű okostelefonként üzemel, amely a külső kijelzőtől függetlenül is hasznavehető. Az S Pen érintőtoll támogatásával akár videonézés közben is jegyzetelhetünk, amíg a Galaxy Note9 touchpadként is üzemel olyankor, ha tartalmakat szeretnénk az egyik alkalmazásból a másikba áthúzni a megjelenítőn, vagy ha egyidejűleg több ablakban is dolgozunk. A rendkívüli produktivitás mostantól mindössze egy karnyújtásnyira van.

Galaxy és ami mögötte van

A modern okostelefon a vezeték nélküli gyorstöltéstől, az IP68-as por- és vízállóságon keresztül, a Samsung Health és a Samsung Pay szolgáltatásokig minden prémium Galaxy-technológiát felsorakoztatja. A Galaxy Note9-en tárolt adatokat a Samsung biztonsági platformja, a Samsung Knox védelmezi, amit olyan biometrikus biztonsági funkciókkal láttak el, mint az ujjlenyomat-olvasó, az írisz-szkenner, ugyanakkor az arcfelismerő modern műszaki megoldás. A Galaxy Note9 okostelefon alkalmak tárházát nyitja meg a felhasználók előtt, ugyanis a Samsung eszközeinek és szolgáltatásainak egész ökoszisztémáját elérhetővé teszi. A Galaxy Note9-en át SmartThings alkalmazás támogatásával irányíthatjuk a csatlakoztatott eszközeinket, miközben a Samsung okos asszisztensével, a Bixbyvel a legtöbbet hozhatjuk ki telefonunkból. A Galaxy Note9 érkezésével, a Samsung és a Spotify hosszútávú együttműködésének hála a vásárlóik még egyszerűbben élvezhetik a kedvenc zenéiket. Az partnerség keretében a legkülönbözőbb albumok, lejátszási listák és podcastok válnak elérhetővé a Galaxy Note9, a Galaxy Watch és a Samsung Smart TV-k tulajdonosai részére.