Maximális zoom – itt az új Coolpix S9900 és S7000

Maximális zoom – itt az új Coolpix S9900 és S7000

A Nikon Coolpix termékcsalád két új nagy zoomos, azonnali megosztási funkciót kínáló fényképezőgéppel: a dönthető Coolpix S9900 és a karcsú S7000 modellel bővült.

A 16 megapixeles Coolpix S9900 segítségével könnyen megtalálhatja saját, egyedi nézőpontját. Ez a kivételes teljesítményű fényképezőgép korlátlan komponálási szabadságot kínál a nagyméretű, dönthető LCD monitornak köszönhetően, a részleteket és az eseményeket pedig a 30x optikai zoom hozza testközelbe, amely a Dynamic Fine Zoom¹ segítségével 60x-ra bővíthető. A megosztás a beépített Wi-Finek² és az NFC³-kompatibilitásnak köszönhetően azonnali is lehet – ehhez csupán megfelelő okoseszközhöz³ kell érintenie a fényképezőgépet –, a fényképezési helyszín meghatározásában és feljegyzésében pedig a beépített GPS/GLONASS/QZSS funkció segít. Akár 30 helyszínt is nyomon követhet a beépített világtérképen, teljes HD (1080/60p) videókat rögzíthet, illetve lenyűgöző időzített videókat készíthet a beépített funkciók használatával. A módválasztó tárcsával könnyen válthat az expozíciós módok (P/S/A/M) között, és egyedivé teheti fényképeit.

A 16 megapixeles Coolpix S7000 fényképezőgéppel egészen közelivé teheti a családtagokkal és barátokkal töltött különleges pillanatokat, így azok még inkább személyessé válnak. Ez a karcsú fényképezőgép 20x optikai zoomot kínál, amely a Dynamic Fine Zoom¹ funkcióval akár 40x-re is bővíthető, így garantáltan nem marad le semmilyen fontos eseményről, legyen az közel vagy távol. A közösségi élményekről sem kell lemondania. Fényképeit egyszerűen megoszthatja: a fényképezőgép NFC³-kompatibilis, és elég hozzáérinteni egy megfelelő okoseszközhöz³, illetve megnyomni a külön Wi-Fi² gombot. Egyetlen gombnyomással teljes HD (1080/60p) videót rögzíthet, és könnyedén készíthet lenyűgöző időzített videót is, az Egyszerű panoráma funkció pedig szinte garantálja a fantasztikus tájképeket.

Az új Coolpix S7000 kis mérete ellenére hatalmas objektívvel rendelkezik
Az új Coolpix S7000 kis mérete ellenére hatalmas objektívvel rendelkezik

Inês Bernardes, a Nikon Europe Coolpix termékcsaládért felelős termékmenedzsere a következő szavakkal mutatta be az új Coolpix készülékeket:

„A fotósok sosem valósíthatták meg ilyen egyszerűen kreatív elképzeléseiket – a Coolpix S9900 dönthető kijelzője egyedi nézőpontokat tesz lehetővé, legyen az akár a gyermekek szemmagassága vagy a tömeg fölé emelt fényképezőgép, és a nagy teljesítményű, 30x optikai zoom (amely a Dynamic Fine Zoom¹ segítségével akár 60x-ra is bővíthető) fantasztikus részletgazdagságot biztosít. A fényképek és videók képminősége kiváló, a megosztás pedig azonnal végrehajtható a külön Wi-Fi² gomb megnyomásával, illetve a fényképezőgépet NFC-kompatibilis³ okoseszközhöz érintve. A fényképezések helyszínét utazás közben a beépített GPS/GLONASS/QZSS és világtérkép funkcióval lehet meghatározni, a manuális expozíciós módok pedig további előnyt jelentenek a beállítások testreszabásakor. Mostantól gyerekjáték a kreatív fényképezés.

Az elegáns Coolpix S7000 karcsú váza rendkívüli teljesítményt takar – a fényképezőgép 20x optikai zoomot kínál, amely a Dynamic Fine Zoom¹ funkcióval akár 40x-re is bővíthető, így minden apró részlet megörökíthető. A fotós egyetlen gombnyomással átválthat a fényképezésről a kiemelkedő minőségű teljes HD videók készítésére, a nagy teljesítményű rázkódáscsökkentés pedig biztosítja, hogy minden felvétel éles legyen – az időzített videók készítése is egyszerű. Fényképeit egyetlen pillanat alatt megoszthatja családtagjaival és barátaival: a fényképezőgép NFC³-kompatibilis, így elég hozzáérintenie egy megfelelő okoseszközhöz³, vagy megnyomnia a külön Wi-Fi² gombot. Megörökítheti az élet fontos pillanatait – és mindezt azonnal meg is oszthatja.”

Szokatlan látószögek, lenyűgöző részletesség

A Coolpix S9900 nagyméretű, 7,5 centiméteres, dönthető LCD monitorja ideális a kreatív komponáláshoz; segítségével egyszerűen fényképezhet a tömeg fölött tartott géppel, vagy akár alacsonyan is – így például hatásos állatportrékat készíthet. A nagy teljesítményű, 30x optikai zoom – amely a Dynamic Fine Zoom¹ funkcióval 60x-ra bővíthető – a részletesség és az egyszerű távolságra fényképezés új világát nyitja meg.

A karcsú Coolpix S7000 egy remekül hordozható fényképezőgép, olyan 7,5 centiméteres LCD monitorral, amely ragyogó napsütésben vagy gyenge fényben is egyszerűvé teszi a fotózást. A 20x optikai zoomot akár 40x-re is bővítheti a Dynamic Fine Zoom¹ segítségével – ideális megoldás arckifejezések, illetve távoli történések fotózásához.

Gyors fényképezés, azonnali megosztás

Soha nem marad le egyetlen pillanatról sem – a Coolpix S9900 használatakor egyetlen gombnyomással átválthat fényképezésről teljes HD (1080/60p) videó rögzítésére, a nagy sebességű AF pedig rendkívül gyors témakövetést tesz lehetővé. A vezérlőtárcsával gyorsan elérhetők a főbb beállítások, a megosztás pedig a külön Wi-Fi² gombnak és az NFC³-kompatibilitásnak köszönhetően villámgyors – ez utóbbival csupán annyi a dolga, hogy a fényképezőgépet egy megfelelő okoseszközhöz³ érinti.

A Coolpix S7000 automatikusan optimalizálja a beállításokat az Automatikus programválasztóval, így egyetlen szempillantás alatt készen áll a lenyűgöző minőségű képek készítésére. A külön videofelvétel gombbal bármikor teljes HD videókat rögzíthet, a megosztás pedig csak egy pillanat műve az egyérintéses Wi-Fi² gombbal, illetve az NFC³ technológiával.

Mindennapi élet és világ körüli utak

A Coolpix S9900 elég kis méretű a mindennapi használathoz, ugyanakkor tökéletes az utazási élmények megörökítéséhez is a világ bármely táján. A beépített GPS/GLONASS/QZSS funkció rögzíti a pontos földrajzi hosszúsági és szélességi adatokat, a beépített világtérképre pedig 30 helyszín adatait lehet menteni, így lehetséges a képek rögzítési helyének megjelenítése.

A Coolpix S7000 karcsú, könnyű és elegáns – tökéletesen illeszkedik az Ön életstílusához. Az Intelligens portré mód fényképezés közben alkalmazható effektusaival (például a Bőrlágyítás funkcióval) garantáltan gyönyörű portrékat készíthet. Utazás közben az Egyszerű panoráma funkció segít teljességében megörökíteni a gyönyörű tájakat – lenyűgöző panorámaképeket készíthet a fényképezőgép egyszerű megdöntésével, illetve pásztázással.

A fő jellemzők összefoglalása – S9900

 • NIKKOR 30x optikai zoomobjektív: Minden történést megörökíthet a legapróbb részletekig, ugyanis a 30x optikai zoom akár 60x-ra is bővíthető a Dynamic Fine Zoom¹ segítségével.
 • Beépített Wi-Fi és NFC-támogatás: Képeit egyszerűen megoszthatja az egyérintéses Wi-Fi² gomb megnyomásával, illetve az NFC-kompatibilis³ fényképezőgép megfelelő okoseszközhöz³ érintésével.
 • Beépített GPS/GLONASS/QZSS: Fényképezés közben villámgyorsan beolvashatja a pontos helyadatokat a GPS/GLONASS/QZSS műholdas követés révén.
 • Dönthető TFT LCD monitor: A nagyméretű, 7,5 centiméteres, 921 ezer képpontos kijelzőnek köszönhetően egyszerűen készíthet fényképeket és videókat tömeg fölötti és alacsony nézőpontból egyaránt.
 • Nagy teljesítményű VR (rázkódáscsökkentés): Ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódásának hatását eseménydús jelenetek fényképezése és akár maximális zoom használata közben is, így élesebbek a felvételek.
 • Időzített videofelvétel: Válassza ki a fényképezési helyzetet, és a fényképezőgép automatikusan 10 másodperces időzített videót készít az időzített fényképezéssel megörökített állóképekből.

A fő jellemzők összefoglalása – S7000

 • Beépített Wi-Fi és NFC-támogatás: A kiváló minőségű képeket egyszerűen megoszthatja az egyérintéses Wi-Fi² gomb megnyomásával, illetve az NFC³ technológiának köszönhetően úgy is, hogy megfelelő okoseszközhöz érinti a fényképezőgépet.
 • NIKKOR 20x optikai zoomobjektív: Mókás arckifejezéseket és távoli eseményeket is megörökíthet a 20x optikai zoommal, amely a Dynamic Fine Zoom¹ segítségével akár 40x-re is bővíthető.
 • Háttér-megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelő: A nagy érzékenységű érzékelő lenyűgöző teljesítményt, páratlan részletességet és alacsony zajszintet biztosít.
 • Egyszerű panoráma (360°/180°): A fényképezőgépet függőlegesen megdöntve, illetve vízszintesen pásztázva hihetetlenül látványos panorámaképeket készíthet.
 • Nagy teljesítményű VR (rázkódáscsökkentés): Minden felvétel éles lehet, mert a 4 tengelyes hibrid VR még teljes zoomolás esetén is ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódásának hatását.
 • Teljes HD videók: Késlekedés nélkül, teljes HD minőségben megörökíthet minden vidám pillanatot az egyérintéses videofelvétel gombbal, lejátszás közben pedig szerkesztheti a felvételeket, és törölheti a fölöslegesnek ítélt jeleneteket.

(forrás: Nikon)