Még egyszerűbb a telefonálás a Drupe segítségével

A Drupe egyszerűbbé teheti a telefonálást vagy üzenetküldést

Az okostelefonok megjelenésével egy időben gombamód kezdtek szaporodni a jobbnál jobb programok, azaz applikációk. Minden esetben a cél a leg egyszerűbb, a legkönnyebb, a leggyorsabb és a legjobb módszer, hogy a feladatunkat el tudjuk végezni. Az Androidos telefonok elsődleges feladata a megfelelő kommunikáció. Éppen ezért minden okostelefonra számos kommunikációt segítő programot kínálnak. Ma már nem számít újdonságnak az egyszerűen és akár látványosan is kezelhető telefonos vagy üzenetküldő applikáció.

Több magyar és külhoni alkalmazás is bemutatásra került már, amelyek képesek egyszerűen kezelni ezt a feladatot. A most debütáló ingyenes Drupe applikáció azonban még inkább leegyszerűsíti a kapcsolattartást családtagjainkkal, ismerőseinkkel, illetve a munkakapcsolatainkkal.

A Drupe applikáció nagy előnye egyszerűségében rejlik. Az ingyenes program telepítése után mindössze három mozdulat szükséges a kapcsolat felvételéhez. Első körben meg kell érinteni a Drupe ikonját, majd kiválasztani a felugró ismerősöket tartalmazó listából azt, akit szeretnénk felhívni és az ikonját ráhúzni arra a kommunikációs alkalmazása, amelyet használni kívánunk. A húzást követően a program automatikusan elindítja a megfelelő kommunikációs alkalmazást, amelynek segítségével elmondhatjuk vagy megírhatjuk üzenetünket.

Az új Drupe alkalmazás lehetőséget kínál akár is, hogy a naptár feljegyzéseihez hozzáadjuk a megfelelő kontaktot is. Remélhetőleg ez az új Androidos Drupe applikáció még inkább növeli a lehetőséget a meglévő okos-telefonjaink egyszerűbb és kényelmesebb használatára. A termék a Google Play áruházból tölthető le.