Megbízható és stílusos Ditec garázskapu

Megbízható és stílusos Ditec garázskapu

Garázskapura szinte mindenkinek szüksége van. De melyiket válasszuk, hiszen ez lesz a ház legnagyobb nyílászárója? Érdemes odafigyelni tehát az apróságokra, a részletekre is.

A Ditec márkanév a szakemberek számára mond sokat. Olyan svéd cégről van szó, amelyik negyven éve gyárt automatikus ajtókat, kapukat, illetve kiegészítőket. Hazánkban több mint húsz éve használják megelégedéssel a Ditec termékeket, köztük a garázskapu megoldásokat is. A Ditec minőségére jellemző az ISO 9001 szabvány, valamint az összes megfelelőségi nyilatkozat és előírásokkal szembeni helytállás, amit a törvény és a szakma előír.

Megbízható és stílusos Ditec garázskapu
Kazettás Ditec garázskapu társasház aljában

A Ditec garázskapu nem új keletű, egy kiforrott, ugyanakkor modern konstrukcióról van szó. A Ditec garázskapu esetében a gyár a minőséget, a megbízhatóságot, a stílust és a biztonságot tartja elsődlegesen szem előtt. Különösen fontos kiemelni, hogy a Ditec garázskapu minden darabja eredeti Ditec alkatrészből, de magyarországi összeszereléssel készül. Ez nagy előny, hiszen a garázskapu egyedi jellegzetességeit, egyedi kívánságait is egyszerűen lehet megoldani.

Megbízható és stílusos Ditec garázskapu
Kék színű, utcafronti Ditec garázskapu

A szekcionált garázskapu egyik jellemzője, hogy nem foglal el sok helyet. Ez igaz a Ditec garázskapu esetében is. A felfelé nyíló kapu minimális helyigénye lehetőséget nyújt arra, hogy a kapu közvetlen közelében lévő tereket is maximálisan kihasználjuk. Ugyanakkor a Ditec garázskapu masszív, stabil felépítésű, ellenáll az erősebb mechanikai behatásoknak is. Ez a kétoldali acéllemezből készült lamelláknak köszönhető. A Ditec garázskapu kiváló hőszigetelését nyújtó merev szivacsnak ráadásul a két acéllemez szilárdságát tovább fokozza. Az acéllemez és a szivacs együtt adja a Ditec garázskapu stabilitását és pompás hőszigetelését. A kapu mozgó alkatrészeinek kivitelezésére is nagy hangsúlyt fektet a cég. Elsődleges szempont, hogy egy Ditec garázskapu halk működésű legyen. Ezt a speciális műanyag bevonatú görgőkkel, a minőségi sínrendszerrel és az erős kapunyitó motorral érik el. A garázskapu fém alkatrészei galvanizáltak, így hosszú időn keresztül képesek ellenállni a rozsdának. A Ditec garázskapu lamellái a horganyzás fölött felületvédelmi festést is kapnak, hogy még ellenállóbb és ízlésesebb megjelenésű legyen. A felületvédő festék színét többféle lehetőség közül választhatjuk ki, illetve rendelhetünk különféle mintázatú és fadekor utánzatú garázskapukat is. A leírtak alapján érthető, hogy miért nyújt a gyár 10 év felületvédelmi garanciát minden egyes Ditec garázskapu kivitelezésekor.

Megbízható és stílusos Ditec garázskapu
Dupla Ditec garázskapu felnyitott állapotban, kis helyigénnyel

A megbízhatóság és az esztétikum mellett a Ditec garázskapu nagyfokú biztonsággal is jellemezhető. Végállásokban a motor automatikusan zár, így a garázskapu kinyitása nem lehetséges. Működés közbeni biztonságtechnikai megoldás az oldalsó benyúlás és az ujjbecsípődés elleni védelem, valamint a rugótörés elleni biztosítás. Igény esetén ez még tovább fokozható és a Ditec garázskapu ellátható zuhanásgátlóval is.

Megbízható és stílusos Ditec garázskapu
Családi ház fadekor színezetű Ditec garázskapu

Minden kapu annyit ér, amennyire használni tudjuk. Ennek tükrében készít a gyár a Ditec garázskapu modellekhez kézi nyitáshoz fogantyút, személy- és kisállat átjárókat, valamint különféle bevilágítókat, ablakokat. A Ditec garázskapu szín és mintázatkínálatát, valamint a kiegészítőket egybe vonva, biztosak lehetünk benne, hogy az elvárásainknak és az épület jellegének megfelelő garázskapu kerül beépítésre. Mindez a svéd Ditec minőségben.