Misztikus kék színű Galaxy Tab S7 és Tab S7+ konstrukciókkal bővül a Samsung Galaxy ökoszisztémája

Misztikus kék színű Galaxy Tab S7 és Tab S7+ konstrukciókkal bővül a Samsung Galaxy ökoszisztémája

Új, impozáns árnyalatban jelenik meg a Samsung Galaxy Tab S7 és Tab S7+, tablet, mindent összevetve a Samsung prémium leleményes eszközökből álló portfóliója is tovább bővül. A Misztikus kék színben érkező tabletek One UI 3 szoftverrel és 120 Hz képernyőfrissítéssel biztosítanak párját ritkító felhasználói élményt. A multifunkcionális készülékek sokkal eredményesebben használhatók a Galaxy ökoszisztéma részeként.

„A Misztikus kék Samsung Galaxy Tab S7 és a Tab S7+ támogatásával a felhasználók könnyűszerrel kifejezhetik az egyéniségüket. A táblagépek közkedvelt prémium funkcióival a kreativitást és a hatékonyságot is új szintre emelhetik – közölte Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – A korszerű Misztikus kék árnyalat pompásan mutatja, hogy az igényes gépezetek mellett a felhasználók önálló elégedettsége is kiemelten kardinális a számunkra.”

Mindennapi hatékonyság

A One UI 3 szoftverfrissítést a Galaxy Unpacked 2021 eseményen mutatta be a Samsung, a fejlesztések ugyanakkor a tabletek teljesítményét is tovább javították. A Tab S7 modellek hatékonyabban működnek egyesült erővel a modern Galaxy S21 okostelefonokkal és a Galaxy Buds Pro fülhallgatóval. A felhasználók flottul válthatnak az egyes szerkentyűk közt és simán másolhatnak szövegeket vagy képeket a telefonjukról a Misztikus kék Galaxy Tab S7-re. A One UI segédkezésével gördülékenyen megnövelhető a munkaterület, a Tab S7 vagy S7+ PC-vel összekapcsolva akár másodlagos képernyőként is hasznosítható.

A kreativitás új korszaka

A Galaxy S7 és S7+ tabletekkel a felhasználók nehézség nélkül kifejezhetik a kreativitásukat. A Misztikus kék Tab S7 és az S7+ ugyanúgy 120 Hz-es frissítési rátával érkezik, a Tab S7 11 colos LTPS TFT kijelzővel, a Tab S7+ mindazonáltal 12,4 colos Super AMOLED kijelzővel, ezáltal a felhasználók csúcsszuper minőségben élvezhetik a felhőalapú játékokat és a nagyfelbontású streameket. A Tab S7 és S7+ készen áll a leleményes feladatokra, legyen szó akár játékról, rajzolásról vagy böngészésről.

Multifunkcionális Samsung ökoszisztéma

A 3 csodás színben elérhető Galaxy Tab S7 és S7+ tabletek könnyűszerrel működnek egyesült erővel más Samsung Galaxy termékkel. Az Önműködő kapcsolat biztosítja, hogy a felhasználók a Galaxy Buds Pro fülhallgatóval majdnem rögtön válthassanak az audiotartalmak közt. A készülék ilyenkor önműködően vált a csatlakoztatott Tab S7 vagy S7+ és az okostelefon közt. Bejövő hívás során ezáltal haladéktalanul a beszélgetésre koncentrálhatnak, ezután újból visszatérhetnek a zenéhez. A Galaxy ökoszisztémával egészen új élmények várják a felhasználókat, tudniillik a Samsung eszközöket úgy tervezték, hogy kényelmesen működjenek egyesült erővel és ezzel még tovább emeljék a felhasználói élményt.