Nyúzható Dell táblagép a terepre

Nyúzható Dell Latitude 12 Rugged táblagép a terepre

A legmostohább körülmények között is a legnagyobb teljesítményt és megbízhatóságot elváró, víz-, homok- és porálló, 120 cm-es esést és extrém hőmérsékleteket is kibíró modellre igényt tartó mobilfelhasználóknak tervezték az új Dell Latitude 12 Rugged táblagépet. Az új kipárnázott tabletet az a teljesítmény és megbízhatóság jellemzi, melyet a fogyasztók a Dell Rugged termékcsaládjától elvárnak, ugyanakkor megteremti a Dell Latitude gépeinél megszokott biztonságot és kezelhetőséget is.

A Dell cég által bemutatott új Latitude 12 Rugged táblagép, a cég első, teljes mértékben strapabíró, a legmostohább körülmények között is megfelelő teljesítménnyel és megbízhatósággal rendelkező modellje. Ez a Dell Rugged sorozat legfiatalabb tagja, mely a legkorszerűbb funkciókkal és legmodernebb kialakítással büszkélkedhet. Ugyancsak ennek a sorozatnak a már korábban bemutatott tagjai közé tartozik a Latitude 12 Rugged Extreme kihajtható, átalakítható laptop, vagy a Latitude 14 Rugged Extreme és Latitude 14 Rugged laptopok is.

Nyúzható Dell Latitude 12 Rugged táblagép a terepre
Nyúzható Dell Latitude 12 Rugged táblagép a terepre

A Dell Latitude 12 Rugged táblagépet kimondottan olyan felhasználóknak tervezték, akiknek terepen is használható, strapabíró, ugyanakkor rugalmas modellre van szükségük. Ezt biztosítja többek között egy éles képet megjelenítő, 11,6 hüvelykes Direct-View, szabadtéren is olvasható, kesztyűben is kezelhető, multi-touch képességekkel bíró HD felbontású kijelző. Annak érdekében, hogy extrém magas vagy alacsony hőmérsékleten is csúcsteljesítményt nyújtson, a Rugged táblagép egy negyedik generációs QuadCool™ hőfelügyeleti rendszerrel, valamint egy hatékony 5. generációs Intel® Core™ M processzorral rendelkezik. A Rugged táblagép akkumulátora által biztosított működési idő akár 12 óra is lehet, ráadásul az akkumulátor menet közben is cserélhető.

A teljesítmény és kezelhetőség érdekében a Rugged táblagép akár 512 GB-nyi SSD-tárhelyet tartalmaz, és bárhonnan képes a hálózatra kapcsolódni köszönhetően a 802.11ac Wi-Fi-nek, az opcionális mobil szélessávnak és dedikált GPS-nek. Az átfogó adat- és eszközvédelem biztonságát a Dell Data Protection és az elérhető Intel® vPro™ (angolul) és Intel TPM 1.2 (angolul) biztosítja. A Dell iparágvezető támogatási lehetőségei is megvásárolhatóak, köztük a ProSupport Plus for PCs and Tablets (angolul), az egyetlen teljes körű támogatási szolgáltatás, amely ötvözi a szakértői támogatást, a váratlan károk elleni védelmet, valamint a proaktív és megelőző felügyeletet a problémák automatikus megelőzése és orvoslása érdekében.3

A táblagép lehetővé teszi a felhasználóknak a körülményektől független mobil munkavégzést. Emellett egy strapabíró tűs dokkolófelülettel büszkélkedhet a szükség esetén moduláris összetevő-bővítéshez, és azokhoz az alkalmakhoz, amikor az eszközt egy nagyobb ökoszisztémához, például asztali dokkolóhoz, járműdokkolóhoz vagy billentyűzethez kell csatlakoztatni. A Rugged táblagép opcionálisan választható, teljes méretű billentyűzettel felszerelt fedele testre szabható RGB háttérvilágítással rendelkezik, és IP-65-ös víz- vagy porvédelmet biztosít.

„A Dell Rugged készülékek kulcsfontosságú eszközök többek között a katonai, a katasztrófaelhárítási, valamint a közbiztonsági szektorokban, továbbá az ipari munkások, tudósok és kalandkeresők körében. Fontos, hogy a Dell Latitude Rugged gépei minden környezetben biztosítsák azt a számítási teljesítményt, és azokat a mobilképességeket, amelyekre ezeknek az embereknek szükségük van a munkájuk elvégzéséhez” – mondta Drew Moore, a Dell Rugged mobilitási termékekért felelős ügyvezető igazgatója és felelős vezetője.