Öt új Samsung Galaxy eszköz, amely átalakítja a munkavégzést és a szórakozást

Öt új Samsung Galaxy eszköz, amely átalakítja a munkavégzést és a szórakozást

A Dél-Koreából közvetített online Samsung Galaxy Unpacked eseményen öt új készüléket mutatott be a vállalat, amelyek a felhasználók megbízható társai lehetnek a legkülönbözőbb élethelyzetekben. A Galaxy Note20 és Galaxy Note20 Ultra 5G okostelefonok az eddigi legerősebb Note készülékek, a sokoldalú Tab S7 és Tab S7+ táblagépek prémium eszközök kreatív munkavégzéshez, a Galaxy Watch3 egészségügyi funkciókkal ellátott okosóra, a stílusos Galaxy Buds Live fülhallgatók kiemelkedő hangminőséggel érkeznek, a Galaxy Z Fold2 pedig a kihajtható készülékek új generációját képviseli továbbfejlesztett funkciókkal.

„Talán még soha nem játszott olyan fontos szerepet a technológia az életünkben, mint ma. Segít kapcsolatban maradnunk egymással és legyőzni a kihívásokat – mondta el Dr. TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A technológia akkor sikeres, ha az életünket könnyebbé és nem bonyolultabbá teszi. Ezért mutatunk be öt olyan készüléket, amelyekkel még egyszerűbbé válik a szórakozás és a munkavégzés. Az új eszközök zökkenőmentesen működnek együtt a Galaxy Ökoszisztéma szolgáltatásaival, hogy a felhasználók a számukra fontos dolgokra koncentrálhassanak.”

Galaxy Note20 sorozat

A Galaxy Note20 sorozat tagjai az eddigi legerősebb Note készülékek, amelyek kiemelkedően hatékony munkavégzést és professzionális játékélményt tesznek lehetővé. A készülék két verzióban érhető el. A Galaxy Note20 Ultra 5G azoknak a Note rajongóknak készült, akik számára a rendkívüli teljesítmény az elsődleges, a Galaxy Note20 okostelefon pedig a felhasználók szélesebb körének kínál hatékony munka-, és gaming eszközt.

Precíz munkavégzés

A Galaxy Note20 sorozat átalakítja a mindennapi munkavégzést. Az sokoldalú készülékekkel a felhasználók hatékonyan dolgozhatnak a nap bármely szakában otthonról és kapcsolatban maradhatnak akár utazás közben is. A Samsung legújabb Note készüléke teljesen átalakítja a munkavégzést. Az S Pen és a Samsung Notes alkalmazás is továbbfejlődött az új Galaxy Note készülékeken és megtalálhatók a Tab S7 és Tab S7+ táblagépeken is. A Samsung és a Microsoft hosszú távú együttműködésének eredményeként a Galaxy Note20 és a Windows számítógépek könnyedén működnek együtt munka közben.

Továbbfejlesztett S Pen: A Note rajongók és a kreatívok kedvenc eszköze, a Galaxy Note20 szériával párhuzamosan fejlesztett S Pen kiemelkedő produktivitást biztosít, hiszen a felhasználók azonnal megörökíthetik az ötleteiket és inspiráló gondolataikat. A Galaxy Note20 készülékeken az S Pen precizitása természetes és reszponzív írást tesz lehetővé. Az S Pen öt új Érintés nélküli mozdulatával a felhasználók könnyebben vezérelhetik az egyes alkalmazásokat és a készüléket. A kezdőképernyőre való visszatéréshez vagy képernyőfelvétel készítéséhez például elég egyetlen kézmozdulat.

Sokoldalúan használható Samsung Notes: Az új generációs munkavállalóknak olyan megoldásokra van szüksége, amelyekkel bárhol, bármilyen eszközön elkezdhetnek dolgozni. A Samsung Notes alkalmazással a felhasználók könnyedén jegyezhetik föl, szerkeszthetik és oszthatják meg az ötleteiket telefonon, tableten és PC-n is. Az automatikus mentésnek és szinkronizálásnak köszönhetően az adatvesztés sem fenyegeti a felhasználókat és könnyedén válthatnak a különböző eszközök között. A Samsung Notes automatikusan átalakítja a sietős kézírást jól olvasható szöveggé. A visszajelzések kezelése is könnyebbé válik, hiszen a Galaxy Note20 telefonokon szerkeszthetők a PDF és Microsoft PowerPoint dokumentumok, a felhasználók kiemelhetik a legfontosabb részleteket és jegyzeteket is hozzáadhatnak a Samsung Notes appon keresztül. Az új eszközön jegyzetelés közben hangfelvétel is indítható, a leírt szavak kijelölésével pedig a felvétel megfelelő részéhez ugrik a lejátszó. A megújult, intuitív mappakezelésnek köszönhetően minden jegyzet és dokumentum könnyen kereshető és rendezhető marad.

Hatékonyság minden eszközön: A továbbfejlesztett Windows-összekapcsolás megoldással a felhasználók azonnal, késleltetés nélkül hozzáférhetnek mobilalkalmazásaikhoz Windows 10 operációs rendszerrel rendelkező számítógépükről. A csatlakoztatott PC-ről az üzenetküldés, az értesítések kezelése, a fotók szinkronizálása és a hívások indítása is ugyanúgy működik, mint telefonon. Egy későbbi frissítés után akár egyszerre több alkalmazás is futtatható lesz PC-n. A gépen gyors elérési ikonok hozhatók létre, az applikációk pedig elhelyezhetők a Start menüben, így a közösségi médiás felületek és appok is könnyen megtalálhatók. A hatékonyabb munkavégzést a Samsung Notes és a Microsoft OneNote, valamint az Outlook integrációja biztosítja. Az eszköz az Emlékezetetők alkalmazást pedig az Outlook mellett a To Do és Teams appokkal is szinkronizálja, így a legfontosabb megbeszélések és tennivalók bármelyik felületről azonnal elérhetők.

Gaming teljesítmény

A Samsung és a Microsoft együttműködése a szórakoztató funkciókhoz is hozzájárul a Galaxy Note20 készülékeken, amelyek igazi virtuális gaming-központként működnek. Az új Note a legnagyobb teljesítményű készülék, amelyet a Samsung valaha alkotott, így elképesztő játékélményt kínál, bárhol is használják. A Galaxy Note20 széria új generációs teljesítménye, csatlakoztathatósága és különleges kijelzője garantálja a felhőtlen szórakozást játék közben, a professzionális kamerával pedig lenyűgöző fotók és szélesvásznú, filmszerű videók készíthetők.

A legjobb Xbox játékok a Galaxy Note20 sorozaton: A felhasználók mostantól a telefonjukon is játszhatnak kedvenc PC-s vagy konzolos játékukkal az Xbox Game Pass Ultimate segítségével. A prémium, felhőalapú szolgáltatással több, mint 100 népszerű játék érhető el, köztük a Minecraft Dungeons, a Forza Horizon 4 vagy a Gears 5. A pörgős csatákat és a folyamatos játékélményt a szupergyors 5G és a Wi-Fi 6 technológia mellett az optimalizált késleltetés és a Note20 Ultra esetében 240 Hz érintési késleltetés teszi lehetővé. A Galaxy Note20 hatalmas, magával ragadó kijelzőjén különleges élmény játszani, az eddigi legerősebb Galaxy processzor pedig garantálja az akadásmentes játékot. A Galaxy Note20 telefonokkal egy teljes, professzionális gaming set-up lapulhat a felhasználók zsebében.

Mozifilmes minőség egy tenyérnyi készülékben: A 21:9 képarány és 24 fps rögzítés mellett a Galaxy Note20 8K kamerája ultramagas felbontásra képes és professzionális videós élményt nyújt. A Professzionális videó móddal a felhasználók egyedileg állíthatják be a fókuszt, a hangot, az expozíciót, a fényeket, a zoomot és FHD minőségben 120 fps-sel rögzíthetnek mozifilmes hatású videókat. Felvétel közben a Galaxy Note20 mikrofonjainak beállításával a felhasználók eldönthetik, milyen irányból érkező hangok legyenek a legtisztábban hallhatók a videóban, a Galaxy Buds Live segítségével pedig kristálytiszta hangfelvételek készíthetők még háttérzaj mellett is.

Multitasking lehetőség a továbbfejlesztett Samsung DeX-szel: Amennyiben nagyobb képernyőre volna szükség, a Samsung DeX segítségével a Galaxy Note20 készülékek mostantól vezeték nélkül is csatlakoztathatók okostévéhez A Galaxy Note20 és a televízió képernyője párhuzamosan is kezelhető, így a felhasználók cseveghetnek a barátaikkal játék közben vagy élőben olvashatják a kommenteket a legújabb videójuk közzétételekor.