Samsung Galaxy S20 FE – Közönségkedvenc funkciók elérhető áron

Samsung Galaxy S20 FE – Közönségkedvenc funkciók elérhető áron

A Samsung przentálja a Galaxy S20 család legfrissebb tagját, a Galaxy S20 Fan Edition készüléket. Az okostelefon prémium megoldásokkal, tripla kamerával, új, izgalmas színárnyalatokban érkezik. A Galaxy S20 FE egy igazi csúcskészülék, ahol megtalálhatók a Galaxy rajongók kedvenc funkciói. A korszerű kiadás az S20 telefonokhoz képest elérhető 249.990 forintos áron lesz kapható.

A koronavírus járvány megváltoztatta a világot, a modern műszaki megoldás mindazonáltal minden eddiginél fontosabb szerepet játszik a felhasználók életében. A Samsung azért alkotta meg a Galaxy S20 FE modelleket, hogy a csúcskészülékek erejét a felhasználók minél szélesebb köréhez eljuttassa. A Galaxy S20 sorozat legszámottevőbb megoldásai, akárcsak az örök görgetést lehetővé tevő megjelenítő, az MI alapú kamera, a fejlett processzor, a hipergyors kapcsolat, az Okos áramforrás és a bővíthető tárhely mind megtalálhatók a korszerű Galaxy S20 FE cicoma mentes kialakításában.

„Folytonosan figyeljük a felhasználók visszajelzéseit, mindent összevetve precízen tudjuk, mit szeretnek igazán a Galaxy S20 szériában, mely funkciókat használják leggyakrabban és mit szándékoznának ugyanakkor látni egy új készülékben – nyilatkozta Dr. TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – Az S20 FE a Galaxy S20 család kiegészítése és egy új sansz arra, hogy a felhasználók megismerhessék a Samsung modernizált megoldásait és a számukra meghatározó dolgokra koncentrálhassanak a legjobb Galaxy kellékekkel.”

Az önkifejezés szabadsága

A fotók és videók készítése és megosztása az önkifejezés egyik legkedveltebb formája. A Galaxy S20 FE professzionális Hátlapi kamerájával és 32 MP Előlapi kamerájával is haladéktalanul posztolható képek készülnek a tetra-binning korszerű műszaki megoldásnak betudhatóan.

A Galaxy S20 FE nagyméretű képszenzorának és a képfeldolgozási modern műszaki megoldásnak betudhatóan a felhasználók élénkebb színeket és részletesebb képeket örökíthetnek meg akár kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. Éjszakai módban a képfeldolgozás MI alapú optimalizációval egészül ki, amely stabilizálja a felvétel közbeni mozgásokat ezáltal a képek élesek maradhatnak.

A képek témája nincs állandóan a közvetlen közelben, a Galaxy S20 FE harmincszoros Space Zoom ultranagyítása ellenben elég közel viszi a felhasználókat a fotótémához. A felvételek szerkesztése és megosztása legalább olyan meghatározó a Galaxy rajongóknak, mint az elkészítésük, így a Galaxy S20 FE-vel gördülékenyen állíthatók elő lenyűgöző tartalmak valós időben, ahogy az igazi profik is csinálják.

A felhasználók kifejezhetik páratlan stílusukat a Galaxy S20 FE hat élénk színvariációjának egyikével. Az árnyalatok közt mindenki megtalálhatja a személyiségéhez és az öltözködéséhez legjobban illeszkedő darabot. A Ködös Piros, Ködös Narancs, Ködös Levendula, Ködös Menta, Ködös Kék és Ködös Fehér színekben érkező készülékeken megtalálhatók a Galaxy S20 család jellegzetes stílusjegyei, a ködös hatású hátlapon mindazonáltal nem látszanak az ujjlenyomatok és a koszolódás.

Tedd, melyet szeretsz!

Sokak életében játszik központi szerepet a mobiltelefonjuk, ezáltal elengedhetetlen, hogy az eszköz a formatervezéstől a teljesítményig minden téren csodás élményt nyújtson. Ennek érdekében a Galaxy S20FE korszerűsített processzorral érkezik. A Galaxy S20 FE 6,5 colos Infinity-O Super AMOLED megjelenítőjének és a 120Hz-es frissítési rátának hála a weboldalak pörgetése és a videónézés is egyedi hatás lehet.

Az Xbox Game Pass Ultimate hozzáférésnek betudhatóan a mobilos játékélmény új szintjét hozza el a gépezet.

A Galaxy S20 FE egyből csatlakoztatható a Galaxy ökoszisztéma újabb tagjaival, akárcsak a Galaxy Buds Live vagy Galaxy Fit2 szerkezetekkel.

Minden, melyet akarsz, aggodalmak nélkül

A Samsung Galaxy S20 FE akkumulátora akár egy egész napig is bírja töltés nélkül. Az eszköz 4.500 mAh akkumulátora, az erőteljes processzor és a Szupergyors töltés biztosítja a felhasználók számra, hogy egész nap futtassák a kedvenc alkalmazásaikat a készülékükön, nélküle, hogy az akku folytán kellene aggódniuk Az élet kiszámíthatatlanságára felkészülve a Galaxy S20 FE IP68-as víz- és porállósággal érkezik.

Az örökösen fejlődő technológiai megoldásokra felkészülve a cég gondoskodik a Galaxy S20 FE mobilok háromgenerációs Android OS frissítéséről, ezáltal a készülékeken folyamatosan a legújabb biztonsági megoldások és másfajta Samsung funkciók válnak hozzáférhetővé.