Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: Lenyűgöző csúcskészülék, a jövőre tervezve

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: Lenyűgöző csúcskészülék, a jövőre tervezve

A Samsung przentálja a Galaxy S21 Ultra 5G csúcstelefont, amely új szintre emeli az okoseszközökről alkotott elképzeléseket. Az S21 Ultra 5G-ben megtalálhatók mindazok az elemek és funkciók, amelyek a társaság legjobbjaira jellemzők, mint a Samsung legfejlettebb Professzionális kamerája és elképesztő, okos monitora. A Galaxy S szériában elsőként megjelenő, felkapott S Pennel a felhasználók hatékonyabban használhatják az S21 Ultra 5G-t ötletes feladatokra is.

„A Galaxy S21 Ultra 5G újabb példája a Samsung továbbfejlesztett megközelítésének, amellyel személyre szabott élményeket ígér a fogyasztóknak – hangoztatta TM Roh, a Samsung Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A modern műszaki megoldás az életünk elengedhetetlen részévé vált, a Galaxy S21 Ultra 5G ugyanakkor egy fontos előrelépés, amely megmutatja, milyen káprázatos potenciálok rejlenek még a technológiai fejlesztésben.”

A Galaxy S21 Ultra 5G a Galaxy S sorozat évtizedes sikertörténetének legkorszerűbb fejezete. A gépezet azok részére lett kifejlesztve, akik olyan csúcstechnológiás megoldást keresnek, amellyel közel érezhetik magukat a szeretteikhez és naprakészek maradhatnak a számukra releváns területeken. A Galaxy S21 Ultra 5G a Galaxy S széria legmodernebb tagjaival egyesült erővel új szintre emeli a mobiltelefonos felhasználói élményt.

Továbbfejlesztett megoldások és pompázatos megjelenés

A Galaxy S21 5G szériát feltűnő formatervezése megkülönbözteti más okostelefonoktól. A korszerű, Masina keretével egybeolvadó kamerasziget cicoma mentes egységet alkot a készülékház fém keretével. A Galaxy S21 Ultra 5G Fantomfekete és Fantomezüst árnyalatokban elérhető és a ködös hatású megvalósításának hála egy luxuskészülék időtlen stílusában érkezik. Az eszköz időtállóságáról a Corning Gorilla Glass Victus, a korábbi legellenállóbb Gorilla Glass üveg gondoskodik.

A Galaxy S21 Ultra 5G az S21 sorozat legnagyobb tagja 6,8 colos Dinamikus AMOLED 2X kijelzőjével amely a Samsung korábbi legjobbja. A felhasználóknak nem elengedhetetlen választaniuk a sima 120 Hz frissítési ráta és a lenyűgöző Quad HD+ felbontás közt, az S21 Ultra 5G a Galaxy széria történetében első alkalommal mindkettőt képes ugyanabban az időben nyújtani. A masina önműködően a megjelenő tartalomhoz igazítja a frissítési rátát 10- és 120 Hz közt, ezáltal az energiahatékonyság folytán az üzemidő is tovább növekedhet. A Galaxy S21 Ultra 5G megjelenítője az S20 modellhez képest 25 százalékkal magasabb fényerőt nyújt az 1500 nites érték a korábbi legmagasabb a Galaxy okostelefonok közt. A kontrasztarány 50 százalékkal jobb az előző generációnál, mindent összevetve akár kültéren is lenyűgözően éles és tiszta a kép jeleníthető meg. Éppen úgy, mint a Galaxy S21 5G és S21+ 5G, a Galaxy S21 Ultra 5G is büszkélkedhet a Szemkímélő szűrő technológiával amely csökkenti a felhasználók szemének fáradását.

Figyelemre méltó kamerakezelés

A Galaxy S21 Ultra 5G a Galaxy széria korábbi legfejlettebb kamerarendszerével érkezik, mindent összevetve a felhasználók eltérő fényviszonyok és beállítások közt is őrületes, stúdióminőségű fotókat kreálhatnak, a modern MI-alapú megoldásokkal mindazonáltal könnyűszerrel forgathatnak és szerkeszthetnek videókat, akár a profik.

A hátlapi quad kamera (ultraszéles-, széleslátószögű és duál színültig lencsék) korszerűsített, 108 MP pro szenzorával 12 bites HDR fotók állíthatók elő, amelyek 64-szer gazdagabb színeket és több mint háromszor szélesebb dinamikatartományt nyújtanak. A Galaxy gépezetek közül elsőként állíthatók elő minden egyes lencsével 4K felvételek 60 fps mellett, beleértve az előlapi és a hátlapi kamerát is, ezáltal a felhasználók felvétel közben is szabadon válthatnak ezek közt. A 12 bites RAW fájltípusnak hála egyetlen részlet sem veszik el a fényképek szerkesztése közben.

Az S21 Ultra 5G-vel a zoom használata közben nem létfontosságú a minőségromlás folytán aggódni. A Galaxy S21 Ultra 5G százszoros Space Zoom, ultranagyítás a Samsung első Duál Csurig lencserendszerével érkezik, ahol egy háromszoros és egy tízszeres optika fedezhető fel, mindkettő Kettős Képpont(2PD) Automatikus élességállítással, aminek betudhatóan nagy távolságból is tiszta felvételek állíthatók elő.

A Galaxy S21 Ultra 5G korszerűsített Világos éjjeli módja a Samsung korábbi legjelentősebb eredménye az éjszakai fényképezés kapcsán. A modernizált Éjszakai módnak, a zajcsökkentésnek, azonfelül a 12 MP Nona-binning korszerű műszaki megoldásnak betudhatóan a felhasználók villámgyorsan és eszméletlen minőségben alkothatnak felvételeket olyan, kihívást jelentő helyzetek közti is, akárcsak egy gyengén megvilágított szoba vagy éjszakai táj.

Nagy tudású és ultragyors csatlakozás

A Galaxy S21 Ultra 5G készülékben is megtalálhatók a Samsungra sajátos párját ritkító technológiai fejlesztések, akárcsak az ultra szélessávú modern műszaki megoldás (UWB), vagy azok a modern csatlakoztathatósági potenciálok, amelyek átalakítják a készülék és felhasználó közti interakciót.

A Galaxy S21 Ultra 5G felhasználói a csúcskészüléküket a találékony önkifejezés hatékony eszközeként is bevethetik. A Samsung az S széria történetében első alkalommal hozza el a rajongók által kedvelt S Pen élményt a Galaxy S21 Ultra 5G eszközzel, a Wacom technológiájával A rajzolástól kezdve a jegyzetelésen keresztül a fényképek szerkesztéséig és az okmányok aláírásáig számottevő új alkalom válik hozzáférhetővé. Akár egy Galaxy Note okostelefon vagy Galaxy Tab gépezet S Pen-je is hasznosítható, de az S Pen külön is megvásárolható, vagy akár az páratlan tokkal egyesült erővel.

A Galaxy S21 Ultra 5G az egyik első okostelefon, amely segíti a Wi-Fi 6E modern műszaki megoldást, amely minden eddiginél gyorsabb kapcsolatot nyújt. A nagyobb sávszélességnek és a gyorsabb internetkapcsolatnak hála a felhasználók pillanatok alatt streamelhetnek, vagy oszthatnak meg tartalmakat. Az ultragyors és alacsony késleltetésű 5G-nek betudhatóan az S21 Ultra 5G sebes videoletöltést, zökkenőmentes videokonferenciákat és streaming élményt biztosít.

A csatlakoztatott szerkezetek ökoszisztémájában megszakítás nélküli, tartós kapcsolatokra van szükség. A Galaxy S21 Ultra 5G Dual Bluetooth modern műszaki megoldást alkalmaz, amely a stabil kapcsolat mellett biztosítja a Galaxy Buds Próhoz hasonló berendezések fogyasztásának csökkentését is.