Samsung Galaxy S7 edge limitált Olimpiai kiadása

Samsung Galaxy S7 edge limitált Olimpiai kiadása

A Samsung Electronics, amely a vezeték nélküli tárgyak kategóriában az olimpiai játékok internacionális partnere, a brazíliai Sao Paulóban mutatta be a riói olimpia alkalmából hozott létre, limitált szériás Galaxy S7 edge olimpiai kiadását. Bemutatkozott a Rio 2016 alkalmazás, azonkívül a Samsung ismertette Brazília-szerte tervezett helyi aktivitásait is, melyek emlékezetessé teszik a Rio 2016 olimpiai kampányát.

Az internacionális Olimpiai Bizottsággal (NOB) összefogva a Samsung 12 500 darab olimpiai kiadású Galaxy S7 edge azonkívül Gear IconX készüléket ad keresztül a 2016-os olimpikonoknak. A készülékek emlékezetesebbé teszik számukra a riói élményeiket, és segítségükkel kényelmesebben tarthatják a kapcsolatot családtagjaikkal és barátaikkal.

Idén első alkalommal a riói olimpia inspirálta készülékben az olimpiai embléma is elfért, amelyiknek egyéni tervezésű mintázata az olimpiai gyűrűk öt hivatalos színében pompázik. A színek a telefon kezelőfelületén, a kezdőképernyőn, a képernyőzáron, amellett az üzenetek, hívás és névjegyzék képernyőkön és az értesítés sávon is visszaköszönnek. Mindezek mellett az eszközön előre telepített Rio 2016 olimpiai témájú háttérképek is elérhetők lesznek.

A Samsung legmodernebb okostelefon-kiegészítőjével, a Gear IconX vezeték nélküli fülhallgatóval is megajándékozza a sportolókat. A szerkezetbe épített szívritmus-érzékelő és önálló zenelejátszó korszerű fitnesz élményt ad, okostelefonnal párosítva mindazonáltal a felhasználók az S Health alkalmazáson keresztül nyomon tudják követni legfrissebb egészségügyi adataikat.

„A sport az ember fáradhatatlan útjáról szól, amely alatt folyamatosan újabb és újabb kihívásokat keres. Az olimpiai játékokon azért gyűlnek össze a sportolók, nemzetek és szurkolók, hogy a fejlődést és teljesítményt ünnepelve egyesítsék a világot” – mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobilkommunikációs üzletágának teljes körű marketingért felelős ügyvezető alelnöke. – „A Samsung nagyra becsüli a szellemiséget, amit a határaikat feszegető olimpikonok és rajongóik az egész világon képviselnek.”

A Samsung a szurkolók és a fogyasztóknak is emlékezetessé kívánja tenni a 2016-os riói olimpiai játékokat, ezért korlátozott számban forgalomba hozza a Galaxy S7 edge olimpiai kiadását, amely július 18-ától kerül forgalomba. 2016 darab telefon áll rendelkezésre némely országokban, ezáltal Brazíliában, az Egyesült Államokban, Kínában, Németországban és Koreában.

„A Samsung technológiája az egész világon segített abban, hogy szorosabb kapcsolatot teremtsünk a szurkolókkal, főként a fiatalokkal. A NOB hálás a partnerségükért, amely keretében a Samsung limitált szériás, olimpiai kiadású Galaxy S7 edge konstrukciókat biztosít Rio de Janeiróban versenyző sportolóinknak. Ez teszi ezután lehetővé, hogy az atléták kapcsolatba tudjanak lépni barátaikkal, családjukkal és szurkolóikkal, és hogy meg tudják osztani az olimpiai játékok fantasztikus élményét. A Samsung segédkezésével arra törekszünk, hogy az olimpiai értékekkel, az ötkarikás játékok rendhagyó élményével és a sport erejével inspiráljuk az embereket a világban mindenfelé” – mondta Thomas Bach, a NOB elnöke.

A Samsung az olimpiai játékok szellemiségét a következőkben részletezett, a 2016-os riói olimpiai játékokat megelőző, és a sportesemény alatt zajló kezdeményezéssel ünnepeli ezt követően:

Samsung Galaxy Stúdió: Az olimpia szellemiségének terjesztése Brazíliában

A játékok előtt és közben a szurkolóknak a Samsung Galaxy Stúdióban lehetőségük lesz kipróbálni a Samsung legmodernebb technológiáját, és kapcsolatba kerülhetnek az olimpiai játékokkal. Az interaktív stúdiók változatos megoldású tevékenységre szolgáltatnak lehetőséget. A szurkolók példának okáért a kiterjesztett virtuális valóságon keresztül első kézből tapasztalhatják meg az eltérő olimpiai számok lelkesítő élményét. Az egyes stúdiókban ugyanakkor modern és rendhagyó 4D VR áll rendelkezésre, amivel a rajongók kiléphetnek komfortzónájukból, és egyedi tervezésű ülésekben helyet foglalva élhetik keresztül a vadvízi evezés izgalmát, ami elképzelhetetlen benyomás, amíg ki nem próbálta az ember.

A stúdiók látogatóinak arra is lehetősége nyílik, hogy egyedi tervezésű, az olimpiai játékokhoz kapcsolódó kitűzőket gyűjtsenek: a 22, olimpiai sportokkal kapcsolatos kitűző mellett nyolc Brazília szimbolikus elemeivel lesz díszítve. A Galaxy Stúdiókban a Samsung legmodernebb termékeinek kipróbálása és a játékok mellett sok más program is áll a látogatók rendelkezésére. Az olimpiai parkban elhelyezkedő három Galaxy Stúdión kívül a Samsungnak több kihelyezett stúdiója lesz Rióban, Sao Paulóban, és más brazil városokban is.

Rio 2016 alkalmazás: Modernizált modern műszaki megoldás, amely fokozza az olimpiai játékok élményét

A 2016-os riói olimpia hivatalos alkalmazása, a „Rio 2016 alkalmazás”, amelyet a Samsung a Rio 2016 szervezőbizottsággal együttműködésben fejlesztett ki, éjjel-nappal ellátja a sportolókat, szurkolókat és felhasználókat a legfrissebb olimpiai hírekkel. Az alkalmazás augusztus elején frissül az olimpiai játékok hivatalos menetrendjével, a helyszínekre és eseményekre vonatkozó információkkal, az eredményekkel, az érmek számával és másfajta aktualitásokkal. A Samsung Galaxy telefonok felhasználói az olimpiai játékokra szabott S Fordítót is használhatják. A hivatalos Rio 2016 alkalmazás a Samsung Galaxy Alkalmazások, a Google Play, az App Store és a Windows Áruház mellett némely kínai alkalmazás-áruházakból is térítésmentesen letölthető lesz.

Az olimpikonok központja alkalmazás

Az „Olimpikonok központja” alkalmazás, amelyet a NOB fejlesztett ki, az összes olimpikon készülékére telepítve lesz, és meghatározó információkhoz juttatja ezt követően a sportolókat, hogy a lehető legnagyobb élménnyé váljon számukra a 2016-os riói olimpia. Az alkalmazással a sportolók közvetlen kapcsolatba léphetnek a NOB-bal és a NOB sportolói bizottságával, és hozzáférnek mindazon forrásokhoz és programokhoz, amelyeket a NOB a sportolóknak biztosít.