Sportrajongók igényeire szabott prémium tévék

Sportrajongók igényeire szabott prémium tévék

A sportrajongóknak várhatóan még egy darabig nélkülözniük kell a közösségi szurkolás élményét, így az LG új OLED televízióinak megalkotásakor nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy az otthonokba is elvigye a stadionhangulatot. A lenyűgözően részletes és valóságos képmegjelenítésű, akár több mint 2 méteres képátlóval érkező szerkezetek előtt akár egy futballcsapatnyi szurkoló is a találkozók középpontjában érezheti magát.

Nem kell többé nélkülözniük a stadionok hangulatát a sport szerelmeseinek, megérkeztek mivel Magyarországra az LG legmodernebb, megrendítő képminőségű OLED televíziói. A korábbi legimpozánsabb, prémium kategóriás tévépaletta A1, B1, C1, G1 és Z1 sorozatú modelljei minden eddiginél több képernyőméretben ígérnek választási lehetőséget a kíváncsiskodók részére, a kisebb terekbe is alkalmas 48 hüvelykes változattól egészen a 88 hüvelykes, társasággal való együttes szurkolásra alkalmas méretig.

A vásárlók, a technológiai szakértők, amellett a filmipar legnagyobbjai által is a legjobb kijelzőkként elismert szerkezetek elmosódás- és vibrálásmentesen jelenítik meg a sebes sporteseményeket. A televíziókba épített OLED Motion Pro szerepkör egyenletessé teszi a mozgásokat, míg a TruMotion modern műszaki megoldás minden apró részletet és mozgást jól kivehetően jelenít meg, mindent összevetve példaként egy futballmeccs legapróbb pillanatairól sem fognak lemaradni a nézők.

A stadionhangzás megteremtésében az LG AI Sound Pro nevű szerepkör üzemel közre, amely a közvetítések kétcsatornás hangját 5.1. 2 térhatású hangzássá képes alakítani. A hangélmény fokozása viszont itt nem áll meg, mivel két egyforma Bluetooth-hangszóró csatlakoztatásával igazi 3D hangzásélmény válik hozzáférhetővé, éppen olyan egy igazi stadionban.

A készülékekbe telepített mesterséges intelligencia önvezérelten sport üzemmódra vált a közvetítésekre kapcsoláskor, mindent összevetve a játékosok mozgásai, arckifejezései és a mezükön van számok is tisztábban láthatóvá válnak – mintha csak a találkozók középpontjában lennénk.

Az elfoglalt sportkedvelők és az igazi meccsrajongók mindazonáltal csapatuk egyik mérkőzéséről sem maradnak le a tévékbe programozott sportriasztás-módnak hála, amely a manuális beállítást követően állandó értesítésekkel látja el a felhasználót a nagyobb bajnokságok kedvenc csapatait érintő leglényegesebb eseményekről.