Új felszereltségi szint a Lexus sport modellekben

Új felszereltségi szint a Lexus CT és IS sport modellekben

Az európai piacokon szeptembertől Sport felszereltségi szinten is elérhető a Lexus CT és a Lexus IS. Az egyedi, divatos formai jellemzők még inkább kihangsúlyozzák a CT és az IS sportos karakterét. A CT az opciós, kéttónusú tetővel még egyedibbé tehető.

A CT és IS modellcsaládok új, Sport felszereltségi szinttel gyarapodnak, újabb divatos lehetőségekkel gazdagítva a Lexus ügyfelek választási lehetőségeit.

Az IS 200t Sport, IS 300h Sport és CT 200h Sport modellek exkluzív külső és belső optikai elemeket kínálnak, míg a jelenleg is létező F SPORT felszereltségi szint további menetdinamikai fejlesztéseket és még agresszívabb megjelenést kap.

A CT 200h Sport 16 és 17 colos fekete könnyűfém keréktárcsát, fekete külső tükörházat, az idomokat kihangsúlyozó, fekete kivitelű hűtőmaszkot és hűtőmaszk-keretet, valamint fekete hátsó diffúzort kínál. Opcióként fekete fényezésű tetőlemez is rendelhető.

Új felszereltségi szint a Lexus CT és IS sport modellekben

A CT 200h Sport utastere exkluzív szövet/Tahara kárpitozást kap, a kilenc választható karosszériaszín között megtalálható a Sonic titánium, a Sonic fehér, az ezüst, a piros és a grafitfekete.

Az IS 200t Sport és az IS 300h Sport exkluzív, fekete keréktárcsákat kapnak, ötküllős, 18 colos kivitelben. A külső tükörház és az orsó alakú hűtőmaszk fekete kidolgozású.

Új felszereltségi szint a Lexus CT és IS sport modellekben

Az IS Sport utastere fekete szövet /Tahara kárpitot, valamint Holdkő ajtóbetéteket kap, az ülések oldalpárnázatát fekete öltések díszítik. A modell nyolcféle színben rendelhető, köztük Sonic fehérben, pirosban, szaténezüstben, és éjfeketében.