Xbox játékok a jövőből mindenkinek

Xbox játékok a jövőből mindenkinek

A 2016-os E3-as szimpóziumon a Microsoft prezentálta az Xbox One család modern eszközeit, korszerű Xbox Live funkciókat, és az Xbox történetének legnagyobb játékfelhozatalát. Az Xbox vezetője, Phil Spencer kiemelte az Xbox csapat küldetését, hogy a jövő játékai túlmutassanak a konzolgenerációkon, és hogy a játékosok határok nélkül játszhassanak.

Az Xbox azon dolgozik, hogy az Xbox Live az összes eszközön és hálózaton elérhető legyen – legyen az PC, konzol, virtuális valóság vagy mobil – hogy egységes élményt biztosítson, ahol az összes játékost örömmel fogadnak és egyformán tisztelnek. A korszerű Xbox Play Anywhere program lényege, hogy egy játékot elég egyszer megvenni, és az szabadon felhasználható lesz Windows 10 PC-n és Xbox One-on is, az előrelahadás, a mentések és az achievementek mindazonáltal átvihetőek lesznek egyik eszközről a másikra. A 2016-os E3-as szimpóziumon bemutatott minden Microsoft Studios játék segíti az Xbox Play Anywhere szerepkört, és még több hasonló játék érkezik.

„A játékosoknak még sosem volt ennyi választásuk, hogy hogyan és hol játsszanak” – mondta Phil Spencer. „A korábbi legnagyobb játékkínálatunkat hozzuk Xbox One-ra és Windows 10-re, egyesítjük a játékosokat Xbox Live-on, és kibővítjük az Xbox One eszközcsaládot az Xbox One S és a „Project Scorpio” hozzáadásával, hogy még több választási lehetőséget biztosítsunk. Soha nem volt még job Xbox gamernek lenni.”

Bemutatjuk az Xbox One eszközcsaládot

Az Xbox One hardverek és kiegészítők modern kínálata példátlan választási lehetőségeket biztosít a játékosok részére. Minden Xbox One alkalmatosság lejátsza az aktuális és minden jövőbeni Xbox One játékot, valamint az Xbox One Visszafelé Kompatibilitás programban szereplő címeket, és az összes kiegészítő működni fog az összes konzollal az Xbox One családon belül.

Xbox One S. Vékony modern alakjával és „robot white” színével az Xbox One S a legkisebb és legkompaktabb Xbox, ami valaha fejlesztett. A 40%-kal kisebb házban belső táp kapott helyet, a konzol ugyanakkor patronálja a 4K Ultra HD felbontású Blu-Ray filmeket és streamlet tartalmakat. A HDR segítség gazdagabb, fényesebb színeket kínál filmekben és játékokban nemkülönben, akárcsak a „Gears of War 4”-ben. Az előrendelések ma indulnak, a konzol augusztustól elérhető a következő árakon: az 500 GB Xbox One S ~95 000 Ft, az 1 TB Xbox One S ~110 000 Ft, és a limitált kiadású 2 TB-os Xbox One S ~125 000 Ft áron áll rendelkezésre.

„Project Scorpio.” 2017 őszén jelenik meg, a „Project Scorpio” lesz a történelem legerősebb konzolja, 6 teraflops GPU teljesítménnyel, ami biztosítja a valódi 4K játékélményt és a kiváló színvonalú virtuális valóságot. A „Project Scorpio” az Xbox One család tagja less, és az Xbox One, amellett az Xbox One S mellett áll rendelkezésre, illetve kompatibilis lesz minden Xbox One játékkal és kiegészítővel.

Modern Xbox Vezeték Nélküli Irányító. Megnöveltük az irányító kényelmét a textúrázott markolattal, és bemutattuk a modern fehér dizájnt. Az integrált Bluetooth modern műszaki megoldás megkönnyíti a csatlakoztatást Windows 10 PC-hez és táblagépekhez. A modern Xbox Vezeték Nélküli Irányító augusztustól áll rendelkezésre nemzetközileg, ~19 000 Ft-os áron.

Xbox Design Lab. A rajongók most megalkothatják saját hivatalos, egyéni igényeknek megfelelő Xbox Vezeték Nélküli Irányítójukat több, mint 8 millió színkombinációból, ami érinti az irányító burkolatát, az i-választót, az analóg karokat, az ABXY gombokat és sok mást. Az összes kontroller egyéni igényeket kiszolgáló készítésű, és közvetlenül a rajongók címére postázzuk. Az Xbox Design Lab elérhető az Egyesült Államok, Kanada és Puerto Rico területén $79. 99 dollár áron a http://www. xbox. com/xboxdesignlab oldalon. Újabb $9. 99 dollárért lézeres bevésés is választható.

Xbox Elite Vezeték Nélküli Irányító – „Gears of War 4” Limitált Kiadás. Professzionális irányító a The Coalitionnel egyesült erővel tervezve. Ez az irányító lézer bevéséses mintákat és harcedzett dizájnt magába foglal, amely a Swarmmal való találkozás történetét meséli el. A eléggé limitált készlet októbertől áll rendelkezésre ~50 000 Ft-ért, az előrendelés június 13-án indult a kijelölt kereskedőknél.

A játékosok egyesítése Xbox Live-on

Az Xbox Live célja, hogy létrejöjjön egy biztonságos, jó hangulatú és megbízható online közösség, ahol mindenkit készségesen fogadnak, tisztelnek és támogatnak. Az Xbox csapat újítások egész sorát fedte fel, hogy megszűnjenek a határok az eltérő eszközöket használó játékosok közt, és a játék mindenki részére elérhető legyen.

Xbox Live Klubok. A hasonló érdeklődésű, stílusú és értékrendű játékosok újfajta módon kapcsolódhatnak egymáshoz.

Csoport keresése Xbox Live-on. Ez a legkönnyebb módja korrekt játékostársakat keresni, akik hasonló képességűek és érdeklődésűek, mitöbb épp elérhetőek egy online mérkőzésre.

Xbox Live Arena. Egy korszerű online bajnokság platform, ami mindenki részére elérhető, kezdőktől a profikig. A versenyszerű játék ezzel elérhetővé válik Xbox One-on és Windows 10 eszközökön. Iratkozz fel bajnokságokra közvetlenül az Xbox kezelőfelületén keresztül, vagy az Xbox alkalmazásban, és játssz nyereményekért és dicsőségért.

Cross-play. Az Xbox One és Windows 10 játékosok egymással is játszhatnak némely multiplayer játékokban. A „Gears of War 4,” „Forza Horizon 3,” „Sea of Thieves” és „Scalebound” mind segíti az Xbox One és Windows 10 PC közötti játékot, amellett mostantól a „Minecraft” játékosok iOS, Android és Windows 10 telefonokon és eszközökön egymáshoz is kapcsolódhatnak.

Cortana Xbox One-on. A felkapott digitális asszisztens, Cortana Xbox One-on is megjelenik, és elérhetővé válnak a jólismert hangutasítások, valamint Xbox One specifikus parancsok. Cortana kezdetben az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban áll rendelkezésre, amit később más piacok követnek.

PC játékok (Win32) Xbox Live-on. A nyári Xbox frissítést követően a leginkább közkedvelt PC-s játékok Xbox Live-on is láthatóak lesznek, a lista mindazonáltal az összes hónapban bővül. Használd az Xbox alkalmazást, hogy lásd, mivel játszanak a barátaid, tekints meg videókat, vagy töltsd fel a sajátjaidat, küldj üzenetet vagy csevegj velük játék közben is.

Nyelvi régiófüggetlenség. A rajongók visszajelzései alapján lehetővé tesszük, hogy a játékosok földrajzi helytől függetlenül nyelvet választhassanak Xbox One-on.

A legnagyobb játékkínálat Xbox One-on és Windows 10-en

Az Xbox széles játékkínálatot tárt a közönség elé 2016-ra és azon túl, Xbox One-ra és Windows 10-re, beleértve exkluzívokat, sikercímeket és független fejlesztéseket az ID@Xbox programon keresztül.

„Ark: Survival Evolved” (Elsőként Xbox One-on és Windows 10-en). A Studio Wildcard híres játéka már 1 millió eladott példány felett jár Xbox One-on a Game Preview Programban, és kisvártatva Windows 10-re is megérkezik. Egy lakatlan szigeten kikötve, ruhátlanul, fázva és éhezve, a te feladatod, hogy vadássz, felszerelési tárgyakat és hajlékot készíts magadnak, és életben maradj. Szelídíts meg és tenyéssz dinoszauruszokat, és fedezd fel ezt a meseszerű nyílt világot. Csatlakozz más játékosok százaihoz, játssz osztott képernyőn, vagy tedd próbára magad egyedül.

„Battlefield 1” (Electronic Arts). Az FPS történelem legnagyobb, legdinamikusabb csatáit élheted keresztül az I. Világháború sújtotta Franciaországban, az arab sivatag dűnéi közt és London egén a Battlefield 1-ben. Csatlakozz masszív, 64 fős online harcokhoz. Játszd elsőként Xbox One-on EA Access-szel már október 13-án! Megjelenés az egész világon Xbox One-on és Windows PC-n 2016. október 21-én.

„Dead Rising 4” (Nemzetközi bemutató). A Capcom Vancouver fejlesztésében, a „Dead Rising 4”-ben visszatér Frank West a történelem egyik legkedveltebb zombis sorozatának modern részében. Speciális fegyverválaszték és testreszabhatóság, korszerű funkciók, zombie kategóriák és ruhák. A „Dead Rising 4” izgalmas impulzus egy hatalmas nyílt világban. Megjelenés 2016 őszén Xbox One-ra és Windows 10-re.

„Final Fantasy XV” (Square Enix). A „Final Fantasy XV” a 15. számozott folytatás az ikonikus „Final Fantasy” franchise-ban. Egy varázslatos világ, ahol a fantázia találkozik a valósággal. A játékosok Noctis koronaherceget irányítják, aki barátaival indul kalandra – ez a testvériség, a szerelem és a kétségbeesés epikus története, míg a főhősök Nilfheim birodalma ellen küzdenek. Megkapó szereplők, ámulatba ejtő látvány, nyílt világú felfedezés és akciódús valós idejű harc. A „Final Fantasy XV” a legjobb „Final Fantasy” inger a sorozattal ismerkedők részére. Megjelenés Xbox One-ra szeptember 30-án.

„Forza Horizon 3” (Xbox One és Windows 10 Exkluzív – Nemzetközi bemutató). A legsikeresebb autos széria visszatér a „Forza Horizon 3”-mal. Versenyezz, és fedezd fel Ausztrália legszebb tájait több mint 350 gépkocsival, míg rajongókat gyűjtesz a világ legnagyobb autos fesztiválján. A Horizon rendezvény vezetőjeként hatalmadban áll megváltoztatni a versenyeket, és csak rajtad áll, hogyan jutsz el a célvonalig. Megjelenés nemzetközileg az Xbox Play Anywhere funkcióval 2016. szeptember 27-én.

„Gears of War 4” (Xbox One és Windows 10 Exkluzív). Modern fejezet kezdődik a történelem egyik legsikeresebb videojáték-sorozatában. Miután épp hogy megmenekül a faluját ért támadás elől, JD Fenix és barátai, Kait és Del szeretteik megmentésére indul, és fel kell kutatniuk egy rejtélyes modern fegyegetés forrását is. A „Gears of War 4” visszatér a széria sötétebb és intenzívebb gyökereihez, magába foglal osztott képernyős és online ko-op módot, korszerű Horda módot és 60 fps képfrissítéssel futó multiplayert bámulatos, Unreal Engine 4 grafikával. Megjelenés az egész világon az Xbox Play Anywhere funkcióval 2016. október 11-én.

„Gwent” (Globális bemutató, zárt béta Xbox One-on és Windows 10-En). „Gwent,” a felkapott kártyajáték a „The Witcher 3: Wild Hunt”-ból most saját játékot kap. A játékosok visszajelzései alapján, korszerű szabályokkal és mechanikákkal a „Gwent” a játékosokat helyezi fókuszba. Ebben a játékban Te vagy az aduász.

„Halo Wars 2” (Xbox One és Windows 10 Exkluzív). A történelem legsikeresebb konzolos RTS játéka visszatér! A 343 Industries és a Creative Assembly együttes fejlesztésében a „Halo Wars 2” vonultatja fel a korábbi legnagyobb Halo csatatereket. Vezess Spartan és más Halo seregeket és járműveket egy brutális háborúban egy korszerű ellenség, a The Banished csapatai ellen. Megjelenés az egész világon az Xbox Play Anywhere funkcióval 2017. február 21-én.

„Inside” (Elsőkén Xbox One-on). A Playdead fejlesztése, az „Inside” a neves „Limbo” rég várt folytatása. A készítőktől megszokott sötét látványvilág, érzelemdús játékmenet jellemzi ezt a puzzle kalandjátékot, amely június 29-én jelenik meg, és már előrendelhető. A megjelenés alkalmából a „Limbo” az összes Xbox játékos részére díjmentes volt június 13-tól 20-ig.

„Minecraft” (Realms és Kiegészítők). A Mojang és a Microsoft prezentálta az iOS, Android, Samsung Gear VR és Windows 10 kellékek közötti multiplayert, amit a hétfői „Friendly Update” biztosít. Az Xbox Live és a „Minecraft Realms” szolgáltatásainak betudhatóan a játékosok saját világaikat oszthatják meg másokkal privát, felhő alapú szervereken, és játszhatnak barátaikkal akkor is, ha a világ eredeti készítője nincs online. Mától kezdve az Xbox Live játékosok kipróbálhatják a „Realms” szolgáltatást mobilon és Windows 10-en a „Minecraft” alkalmazással, egy hónapig díjmentesen. A csapat bejelentett korszerű kiegészítőket is, amikkel újabb módokon lehet testreszabni a világokat, modern térképeket és minijátékokat lehet létrehozni.

„Recore” (Xbox One és Windows 10 Exkluzív). Keiji Inafune és az Armature Studio LLC, a „Metroid Prime” széria mögött álló csapat fejlesztése, a „ReCore” egy mesterien kidolgozott akció-kalandjáték a korszerű generáció részére. Joule, az utolsó élő ember bőrébe bújhatsz, és barátságot köthetsz bátor robot társakkal, hogy közösen induljatok kalandra egy rejtélyes, dinamikus világban. Megjelenés az egész világon az Xbox Play Anywhere funkcióval 2016. szeptember 13-án.

„Sea of Thieves” (Xbox One és Windows 10 Exkluzív). A Rare („Perfect Dark”, „Banjo-Kazooie”) fejlesztése, a „Sea of Thieves” egy fantasztikus világú kalandjáték csordultig kalózokkal, váratlan veszélyekkel és kincsekkel. Légy a kalóz, aki lenni akarsz, oszd meg a kalandot barátaiddal, állítsd fel saját szabályaidat és céljaidat egy olyan világban, ahol az összes vitorla más játékosokhoz tartozik. A „Sea of Thieves” egy szüntelen fejlődő élményt jelent, amely a közösség visszajelzései alapján változik ezután.

„State of Decay 2” (Xbox One és Windows 10 Exkluzív, Globális bemutató). A híres „State of Decay” széria folytatása egy teljesen korszerű multiplayer zombis túlélő-horror fantázia. Dolgozzatok össze a túlélés reményében, és alkossatok stabil közösségeket egy állandó online világban, amely az összes alkalommal modern élményt nyújt. Megjelenés az egész világon az Xbox Live Play Anywhere funkcióval 2017-ben.

„Scalebound” (Xbox One és Windows 10 Exkluzív). Az elismert PlatinumGames Inc. és Hideki Kamiya direktor játéka, a „Scalebound” epikus kalandokat ígér Draconis hatalmas világában. Szabd testre a főszereplőt, Drew-t és sárkányát, Thuban-t a saját játékstílusod véleménye alapján, és küzdj meg katonák és sárkányok légióival egyedül, vagy akár három másik barátoddal ko-op módban. Megjelenés az egész világon az Xbox Play Anywhere funkcióval 2017-ben.

„Tacoma” (Elsőként Xbox One-on és Windows 10-En). 2088-at írunk, és az emberiség kimerészkedett a csillagok közé. Az elhagyatott Tacoma űrállomáson az egykor ott élt emberekkel csak a bázis kiterjesztett valóság rendszere jelenti az egyetlen kapcsolatot. Mi történt velük, és milyen funkciója van az állomást irányító mesterséges intelligenciának, ODIN-nak? Fedezd fel az igazságot a Fullbright, a „Gone Home” készítőinek modern játékában. Megjelenés jövőre Xbox One-on és Windows 10-en.

„Tekken 7 „ (Bandai Namco Entertainment Inc. ). A múlt, a jelen és a jövő keveredik a „Tekken 7” megkapó történetében. Ütős harcrendszere és változatos szereplőgárdája mellett a játék korszerű mechanikákat és karaktereket is bemutat, hogy ne legyen két egyforma harc. Megjelenés Xbox One-ra 2017 elején.

„Tom Clancy’s The Division – Expansion I: Underground” (Ubisoft ). Merülj el a New York alatti csatornákban, és mentsd meg, amit még lehet a „Tom Clancy’s The Division.” első kiegészítőjében. Fedezd fel a véletlenszerűen generált alagutakat, küzdj halálos ellenségekkel, és szerezz értékes zsákmányt. Egy korszerű Betörés, modern felszerelések és sok más is a csomag része. Megjelenés elsőként Xbox One-on és Windows PC-n június 28-án.

„We Happy Few” (Elsőként Xbox One-on). A Compulsion Games fejlesztése, a „We Happy Few” Windows 10-re és Xbox One-ra érkezik idén nyári hónapokban. A II. Világháborút elvesztő, disztopikus Angliában járunk 1964-ben, ahol Wellington Wells lakói a „Joy” nevű drogot szedik, és saját életüket és múltjukat tagadva élnek. Túléled ezt a világot, miután nem szeded többé a saját adagodat?